tatlım sayfayı açınca senin bilgilerin mi çıkıyor acaba?Adres ve telefon çıktı.Sanırım sana ait linki sil istersen
Kızlar intarnetten elektronik eşya almanızı tavsiye etmem dün gold'tan saç maşası almıştım bugün geldi ama bozuk çıktı çalışmıyor şimdi aradım ama 18.15 arası hizmet veriyorlarmış inşallah değiştirirler
Sizce hangi şehir kazanacak?
aaaa bende nezamandır buharlı temizlik makinası istiyordum eşim anneler günü bahanesiyle netten aldı cumartesi günü geldi kargocunun önünde açtıkta teslim aldık çalışıyordu ve şuan oldukça memnunum.Her eve lazım çok gerekli bişeymiş.Habire temizlik yapasım var onunla.
Teslim alırken kontrol etmedin mi?
aaaa bende nezamandır buharlı temizlik makinası istiyordum eşim anneler günü bahanesiyle netten aldı cumartesi günü geldi kargocunun önünde açtıkta teslim aldık çalışıyordu ve şuan oldukça memnunum.Her eve lazım çok gerekli bişeymiş.Habire temizlik yapasım var onunla.
Teslim alırken kontrol etmedin mi?
Arkadaşım aldığın temizlik makinasının markasını öğrenebilir miyim?Şu sıra bende almayı düşünüyorum da?Teşekkürler.
H20MOP X5
bak bunun aynısı ama bu siteden almadık
daha doğrusu eşim beğenmiş seçmiş sipariş vermiş geleceği gün haberim olduğu için bilmiyorum hangi site
ama düşünüyorsan sorarım öğrenirim haber veririm sana
H2O MOP X5 5 Fonksiyonlu Yeşil Buharlı Paspas - Gold.com.tr
kızlar bir yardımıc olunnnnnnnnnnnnnnnnnnn neolur ya facebookta sayfa devamını resimlerin çpgunu göremiyorum bnm gibi olan yok mu
bir dönem de bu şekilde olmuştu birçok kişye kullanmadığın eski uygulamaların hepsini kaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?