Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

verneller dağıtıma çıkmış
yurtiçi kargo mesaj göndermiş yarın sabah elimde olacakmış
kazananlara duyrulur

Kızlar intarnetten elektronik eşya almanızı tavsiye etmem dün gold'tan saç maşası almıştım bugün geldi ama bozuk çıktı çalışmıyor şimdi aradım ama 18.15 arası hizmet veriyorlarmış inşallah değiştirirler

aaaa bende nezamandır buharlı temizlik makinası istiyordum eşim anneler günü bahanesiyle netten aldı cumartesi günü geldi kargocunun önünde açtıkta teslim aldık çalışıyordu ve şuan oldukça memnunum.Her eve lazım çok gerekli bişeymiş.Habire temizlik yapasım var onunla.
Teslim alırken kontrol etmedin mi?

Sizce hangi şehir kazanacak?

ben izmir yazdım netten baktım ortalama vurunca geçen seneler içinde çoğunluk izmirdenmiş
Aslında güzel memleketimin her karış toprağındaki tüm bayanlar güzel saçma bir soru olmuş bence

Hayır kargocunun önünde açmadım

Arkadaşım aldığın temizlik makinasının markasını öğrenebilir miyim?Şu sıra bende almayı düşünüyorum da?Teşekkürler.

Son düzenleme:

Ay canım çok teşekkür ederim cevabın için.Nereden aldığını da öğrenebilirseniz sevinirim.Çünkü taklitleri olabiliyormuş.Bu arada güle güle kullan.

kızlar bir yardımıc olunnnnnnnnnnnnnnnnnnn neolur ya facebookta sayfa devamını resimlerin çpgunu göremiyorum bnm gibi olan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…