Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

referanslı link vermek yasak arkadaşım

Merhaba sevgili kadınlar kulubu :)
Hediye 12li cupcake çekilişi yapıyorum TATLI FIRIN ekıbı olarak,belitrmek isterimki kişiye ozel tasarım yapılacaktır

SEVGİLİ TATLI FIRIN TAKİPÇİLERİ;
ÇEKİLİŞE KATILABİLMEK İÇİN TATLI FIRIN FACEBOOK SAYFASINI BEGENMEK VE BU İLETİYİ SAYFANIZDA PAYLAŞMANIZ GEREKMEKTEDİR.TESEKKÜRLER..

Hediye 12'li Cupcake Seti Kazanmak İster misiniz?
Tatlı Fırın'dan hediye cupcakeler sahibini bekliyor!
Kişiye özel 12 adet cupcake seti kazanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit:
1) Tatlı Fırın facebook sayfasını beğenmek: https://www.facebook.com/pages/TATLI-FIRIN/338103199622555?ref=hl
2) Bu yazıyı Facebook veya Twitter hesabınızdan paylaşmak.

NOT: Çekiliş 23 Mayıs 12:00'a kadar sürecektir. Kazanan ise adil olarak random.org ile belirlenecektir. Cupcakeler kazanana özel tasarım olacaktır. İyi şanslar!

Son düzenleme:
Kızlar bu everydey me yi nasıl yorum atcaz bi yardım Lütfennnn

7 gün içerisinde iade hakkınız var iade hakkınızı kullanın

Her gün katılmak gereken yarışmalara uyuz oluyorum ya! Her gün aynı şeyleri yapmaktan çok sıkılıyorum.

ben görünmezim onu anladım da sanırsam kızım da görnmez kızçemi kattıgım yarışmalarda neden kızımı begenmiyolar anlamış degilimher gün yapılması gerekli yarışmalar hangileri???

günaydın

Kale ile Cevapla Kazan yarışmamız başladı. Kız Kulesi fonlu cam bardak ve sürahi takımı kazanmak için tek yapman gereken http://......./CevaplaKazan adresinde günlük olarak sorulacak sorulara doğru cevap vermek!

kızlar selam evdeyim çok canım sıkılıyor ben bifincan.com sitesine üye olmak istiyorum ama davetiye gerekiyormuş. tubaaltinkalp@gmail.com adresine mümkünse gönderebilir misiniz?

kızlar selam,

bende sürekli zizigo, lidyana, defacto, markafoni, limango, unnado gibi online sitelerden alısveriş yapıyorum. bu sitelerdeki indirimlere ek olarak bazı kupon siteleri de kupon kodu yayınlayarak extra indirim veriyorlar. mesela ben eİNDİRİMKUPONU - indirim kuponu sitesi sitesinin kuponlarını kullanarak neredeyse 50 TL civarında indirim kazandım. sizinde aklınızda olsun. bütün magazaların oldugu linki de ekliyorum, isinize yarayabilir. Mağazalar - eİNDİRİM KUPONU

ucuza alısveriş yapmak insanı gercekten çok mutlu ediyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…