nasıl oyun felan mı
ay sonunda yapabilidm yailk çerezleri sildim sonra uygulmaları teşekkür edrim arkadaşım
lila kutu bir kozmetik alışveriş sitesi her ay ve özel günlerin öncesinde söbele diye yarışma yapar hediye verir hangi günler olduğunu face sayfasından falan takip edebilirsin ve en çok üye getiren ilk 60 kişiye çeşitli hediyeler vardır
aşağıda ki linkten üye olabilirsin mailden de aktive etmen gerekiyor üyeliğini başlatmak için
LilaKutu ile aranı yapmak istiyorum!
Kızlar intarnetten elektronik eşya almanızı tavsiye etmem dün gold'tan saç maşası almıştım bugün geldi ama bozuk çıktı çalışmıyor şimdi aradım ama 18.15 arası hizmet veriyorlarmış inşallah değiştirirler
Ne için yorum yazacaksın? Eğer projeye katılacaksan profil bilgilerine girince projeye katıl vardı sanırım.ordan katılabilirsin.Kızlar bu everydey me yi nasıl yorum atcaz bi yardım Lütfennnn
ay sonunda yapabilidm yailk çerezleri sildim sonra uygulmaları teşekkür edrim arkadaşım
tatlım sayfayı açınca senin bilgilerin mi çıkıyor acaba?Adres ve telefon çıktı.Sanırım sana ait linki sil istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?