Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/STABILO

Kızlar bugün açıklanacak bir yarışma var mıydı?Bütün hepsi birbirine karıştı.Katılıyorum ama unutuyorum hepsini.

ben de öyle hiçbiri kalmıyor aklımda hatta neye nasıl katıldığımı unutuyorum bi tek mercedes in farkında mısınız yarışması bugün açıklanacaktı o kalmış aklımda oynaması çok zevkliydi aslında ödüller pek bana hitap etmiyor ama yine de merak ediyorum babamla erkek kardeşim gider kazansam bile :)

Ben sadece bir kez katıldım zaten.Aman sıkılıyorum ben 3 liralık şey veriyorlar bir sürü uğraştırıyorlar.Çok uzun sürüyor sapanı çek at falan uğraşamam.

canım bu sapanlı olan değil sadece form doldurmuştuk o kadar..baya olduydu zaten

Buraya ne zaman şansım kapandı yazsam bir şeyler kazanıyorum.Yine yazayım bari şansım kapandı hiç bir şey de adım yok!

senin şansın twitter da şekerim görüyom hep kazanıyosun takipteyim seni

benide twitter açmadı..ocaktan beri kazandığım 3 parça onlarıda daha yeni yaptım

bugün ülker anneler günü kartpostalımız geldi biraz geç oldu ama

iyi sana gelmiş..bizimkiler piyasada yok yarın herifi postaneye yollıyım bari

bu ülkerin kartpostalı bana geleli 1 hafta olmuştur neden sizinki bu kadar geç geldi ki :44:
ama pişman oldum keşke daha fazla foto gönderseydim de daha çok gelseydi buzdolabımın üstüne takardım vakit bulupta gönderememiştim
şimdi işin yoksa bilgisayardan cd ye fotoları aktar fotocuya git cüzdanı çıkar paracıkları elin adamına say sonra fotoların tab edilmesini bekle
beleş şeyi kaçırdık valla

Twitter yazmalı ya seviyorum tweet atmayı.aslında twitterdan daha çok kazanıyorum facedekinden.Gerçi hediyeleri daha küçük oluyor ama olsun sevindiriyor insanı.Yazı yazılan yarışmalarda da bazen ilham geliyor bazen tık yok.İlham gelmedi mi ya da konusu hitap etmeyince bir kelime bile çıkmıyor benden.

Sonunda faceim kafayı yedi. Ne zaman olacak diye merak ediyordum ve sonunda oldu.Uygulamalar sıyırttı sonunda faceimi.Zavallı faceim, Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…