Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar o bahsettiğiniz sıkıntı bendede var..içim daralıyor acayip..ama havalardan olsa gerek..yaz geldi artık..kendimi sokaklara atasım var ama benim ikizlerle tek başıma çıkmam mümkün olmuyor

10 yıllık iş hayatımdan sonra hamilelikle ilk kez evde oturmaya başladım..şimdide öyle..çok zormuş evde tıkılmak çok özgüz yaşamışım bugüne kadar..evlendim 5 sene oldu izin günümüzde bile evde durmazdık..şimdi ise işler değişti..

ama bebişlerim olduğu için inanılmaz mutluyum...anne olmakta hayalimdi..şimdi biraz daha sabır zamanı yapacak bişey yok

canım benım ya..... sen gelmıyosan bız ankaraya gelırız sen kahve ıster yeterkıı canım arkadasım

Tatlım benim ki de Ankaralı yani çok yakın ikisi.Bizde de durum aynı.Etsiz yemek olunca yemekten sayılmıyor.Ben de etli sebze yemekleri yapıyorum etini o yiyor sebzesini ben.Daha yolun başındasın 20 ay ne ki! Ben 13 yıllık evliyim.Alışırsın bir süre sonra ilk zamanlar ben de sıkıntı yaşadım.:)

Ben sadece kendimden katılmıştım. Tamda diyete başlamışken çıksaydı bari Şansım kapandı sudenazz yokum dimi:)
Ben sadece bir kez katıldım zaten.Aman sıkılıyorum ben 3 liralık şey veriyorlar bir sürü uğraştırıyorlar.Çok uzun sürüyor sapanı çek at falan uğraşamam.

13 yıla tek minik çocuk
benim herif 4 yıla 2 bebe sığdırdı
13 yıllık evli olsam halimi düşünemiyom

bide şeyi merak ettim
o kadar yıllık evliliğin yaşını yüzünde nereye sakladın :44: ben seni görünce yeni evli zaaaarrr demiştim bebekte güccük olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…