Günaydın kızlar. Resmen pilim bitti. Evde misafir var anneannemle kuzenim. Anneannem acayip fazla konuşur beynim uyuştu resmenAvonlarım geldi ama bi tanesi eksik geldi nedense:44: Snickerslarda geldi. Vernelde geldi kayınpederimin. Basiscrembabyden kazandığım pişik kremim ,uzmanlar buluşuyordan kazandığım deterjanlar ve deee calveler gelmedi Bu hafta doğru düzgün hiç birşeye bakamadım. Evde misafir olunca çok zor oluyor. Hem işe gel , hem bebişe bak hem de misafir vallaha çıldıracaktım
Canım maşallah ,zaten seni hiç anlamıyorum nasıl katılıyorsun yarışmalara hangi ara çalışıyorsun işe gidiyorsun ve bebeğine bakıyorsun
Ahhh sorma canım eve gidiyorum oğluş uyuyorsa nete bakıp çıkıyorum. Yemek yoksa yemek yapıyorum. Benim eşim vardiyalı çalışıyor. O yüzden rahat girebiliyorum internete evde olsa kızar:) Şimdi bile kızıyo gerçi. Ama kazandıklarım gelincede iyi oldu diyoUzmanlar buluşuyordan kazandınız diye aradıklarında baya sevindi.
Bugün cimcime kızımın ilk dogum günü gecen sene bu saatlerde hastanede sancıdan kıvranıyodum taki 15:25 e kadar.Şimdi ise yaramazlık peşinde cimcimem
Bugün cimcime kızımın ilk dogum günü gecen sene bu saatlerde hastanede sancıdan kıvranıyodum taki 15:25 e kadar.Şimdi ise yaramazlık peşinde cimcimem
Canım,
cimcime kızına mutlu yıllar diliyorum..Doğum günü kutlu olsun:))
Bugün,benim de oğluşumun 11. doğum günü:)))
Canım,
cimcime kızına mutlu yıllar diliyorum..Doğum günü kutlu olsun:))
Bugün,benim de oğluşumun 11. doğum günü:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?