Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar konu dışı biliyorum,ama nereye yazacağımı bilemedim..cevaplarınızı özelime yazabilirsiniz..tupperware eko şişelerden memnunmusunuz? hakkındaki yorumları okuyorum da,bir grup hiç memnun değil,kokuyor yazmış..bir grup da çok memnun..malum önümüz yaz,pet şişelere devam mı,bunlara mı geçsem bilemedim..tecrübelerinizi bekliyorum..forumu sıkmamak adıma özel mesaj atabilirsiniz.teşekkürler:))

link de buldum:
Tupperware - EKO ŞİŞE - HER AN YANIMDA SERİSİ ÜRÜNLERİ - HER AN YANIMDA SERİSİ - ÜRÜN SERİLERİ - Ürünler

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,

“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.

Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.

Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…

cnm benim kayınvalidem kullanıor eko şişelerden.. çok gezdiği için her an yanında çok memnun.. bu benim elim ayağım dio... hem daha sağlıklı canım pet şişelerden falan.. bu kadar pahalı olmasının da nedeni bu zaten.. olumsuz bişey duymadım ben.. kayınvalidem kullanmadığı zamanlarda kapağını açık bırakır.. belki de bu yüzden koku yapmıodur...

bu zihniyetde olan kayınvalideler yüzünden kaç evlilik bitio kimbilir

Kızlar birşey soracağım bebişi olanlara.Tüm bebek bezlerini kullandım hepsi oğlumda alerji yapıyor.Son çare Evy baby kaldı.O nasıl acaba? Kullanan var mı?

Kızlar birşey soracağım bebişi olanlara.Tüm bebek bezlerini kullandım hepsi oğlumda alerji yapıyor.Son çare Evy baby kaldı.O nasıl acaba? Kullanan var mı?

ben kullanmadım..bir fikrim yok..bende primadan memnun kalmadım..yarışması sayesinde huggies almıştım..süpermiş çok memnun kaldım..ne pişik var nede sızıntı...tabi seninki alerjik bir durumsa..kimsenin ne diyeceği senin bebişinin cildinin ne tepki vereceği cevabını vermez sana..deneyip göreceksin...umarım çareniz olur

içinde su fazla kalınca kokuyor ama günlük kullanınca iyi..zaten pet şişe veya damacanadan koyuyoruz zarar yine aynı yani..ben sadece görsel amaçlı kullanıyorum

canım oğlum daha küçükken ben kullanmıştım memnun kaldım şimdi oğlum 2 yaşında geçenlerde tekrar aldım yalnız sızdırdı molfix huggies ve primada sızdırma sorunu hiç olmadı huggiesin yapısı daha pamuklu diğerlerine göre umarım bebeğinin cildine iyi gelecek bezi bulursun

Türk Telekom kullanıcılarına özel www.bitenekadar.comwww.bitenekadar.com adresinde yapacağınız alışverişlerde %20 ekstra indirim hediye

İndirim kodunuzu alabilmek için cep telefonunuzdan BITENEKADAR yazıp boşluk bırakarak ev telefonunuzu yazıp 6616'ya kısa mesaj gönderin.
Kampanya 30 Haziran'a kadar geçerlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…