Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar,

çok sevindirik oldum :))

facebook özel mesajıma kırlangıçtan mesaj gelmiş..100.kişi oldunuz,1 lt kırlangıç zeytinyağı kazandınız diye,bilgilerimi istediler:))

buradan paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

sayfayı beğendikten sonra orada soru var..Kırlangıç'ın kuruluş tarihini soruyor..hatta ben de arkadaşım buraya yazdığı cevabı yollamıştım..1953 diye..cevabı sayfayı beğendikten sonra özel mesaj bölümünden yazıyorsunuz..

https://www.facebook.com/kirlangiczeytinyagi

Kırlangıç Sıvı Yağları, yıllardır mutfaklarımızda doğallığın adı. Peki, Kırlangıç'ın kuruluş tarihini biliyor musunuz? Sayfamızı beğendikten sonra doğru cevabı bize mesaj olarak gönderen her 100. kişiye 1 lt Kırlangıç Sızma Zeytinyağı hediye!

kızlar coca cola kırmızı kasada hediyeler güncellendi kaçıran varsa kontrol edin
2 kapaga top,kulaklık ve hoperlör kazanabiliyosunuz
3 kapağa futbol topu siparişi verdim ayrıca festival kampanyasında bir arkadaşı üye yaptım, peki 1 adet sipariş verdim bana 2 adet mi top gelecek

slm kızlar..bugün hiç yarışma falan bakmadım..iyi bir temizlik yaptım evde..hem çok yorgunum hemde kuş gibi hafifim

bugün mng kargoyla garanti linkten kazandığım nivea anneler günü paketim geldi..çok beğendim..paylaşayım dedim sizinle

3 kapağa futbol topu siparişi verdim ayrıca festival kampanyasında bir arkadaşı üye yaptım, peki 1 adet sipariş verdim bana 2 adet mi top gelecek

kırmızı kasanın face sinde toplar patlak geliyor şişmiyor falan yazmışlar bende 44 puan varda önceden üye olduğum için alamıyorum eşimi davet ettim ankette 5 puan varmış kapaklarda varmış evde 3,5 mc donals menü aldım en mantıklısı geldi bana:12 puana 2 tavuk menü

Günaydın kızlar

Bende doğru düzgün birşeye katılmıyorum bu ara. Gliss, avon , solo , vichy , loreale katıldım.Üşeniyorum katılmaya.Şu johnsons babyde çıkmıyor hiç:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…