Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugün 14:00'da yapılacak Twitter yarışmamızda vereceğimiz film karesinin hangi filme ait olduğunu, #haftanınfilmi hashtag'ini kullanarak @kipatr'ye reply yoluyla doğru cevap veren 1. 10. 20. 30. 40. ve 50. takipçi Kipa'dan hediye sepeti kazanacak! Bu fırsatı kaçırmayın! https://twitter.com/kipatr

Makarna tarihindeki ilk “kırmızı” sos olarak da bilinen görseldeki sosun hangi Barilla sosu olduğunu tahmin edebilir misiniz? Doğru cevabı info@barilla.com.tr adresine gönderen her 10. kişiden biri olun, Barilla'dan sürpriz hediye paketi kazanma şansı yakalayın!

hemen resmini çekip yolla istersen..benim mavi yeşiller feci geldi,resmini çekip hemen yolladım..hoş geri dönen olmadı henüz ama dönerler diye umut ediyorum..facebook sayfalarından yollamıştım ben.

yolladım canım eşimin face'inden kazanmıştım kendi faceimden yollamıişım mesajı sonra eşimin faceinden de mesaj attım inşallah dönerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…