Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar gliss hangi kargoyla geliyor
sütaş hangi kargoyla geliyor bana yardımcı olurmusunuz iş yeri adresimi verdim iş yerindekiler ben yokken beni aramıyolar bile kargocuda aramayıp gidiyor hemen hediyeler geri gidiyor ya:43::43::43::43:

canım sütaş yarışma bittikten sonra gönderim yapacak daha yarışma devam ettiği için gönderim başlamadı.glissten bende kazandım daha gelmedi ama bir forumda yurtiçi getirdi diye okudum..yarın bekliyorum bende gelince yazarım..şansın daim olsun bu arada ..hayırlı kandiller herkese...

yarın ajandama göre:

https://www.facebook.com/EczacibasiSaglikHizmetleri?fref=ts(Essence'den güzellik seti kazanan takipçilerimiz 5 iş günü içerisinde sayfamızda )

https://www.facebook.com/ElidorMissTurkey2013?fref=ts

bunların sonuçları açıklanacak.

çok güzelmiş ajandada not alma fikri takip kolay olur:34: bende günlük yapılcakları not alıyorum ajandam olmadığı için küçük bloknot defterine not alıyorum tarihlere göre yayınlarsan bizde takip ederiz şansın daim olsun arkadaşı:1:

canım sütaş yarışma bittikten sonra gönderim yapacak daha yarışma devam ettiği için gönderim başlamadı.glissten bende kazandım daha gelmedi ama bir forumda yurtiçi getirdi diye okudum..yarın bekliyorum bende gelince yazarım..şansın daim olsun bu arada ..hayırlı kandiller herkese...

çok ama çok teşekkür ederim canım hayırlı kandiller

buradan 2 arkadaşım için sütaş oynamıştım..kazandılar..isteyen 2 arkadaşa daha oynayabilirim?özelime yazarsanız,başlarım oynamaya..sanırım sudenazz da 1 arkadaşımız için oynuyor..ben de 2 değişik arkadaşa ok diyebilirim..

bana bilgi gönderen olmadı canım..oynamıyorum şuan :34:

dayanamadım pc açtım link verinde bakem

https://www.facebook.com/HelenHarperilebizbize/app_332729500182324

evet helen harperden dvd seti kazanmışım..demekki romantikus seçilmişiz :9:

benim gözüm D&R çekindeydi..almak istediğim kitaplar var..:23:
kazanan diğer arkadaşlarımda tebrik ediyorum...:46:

dvd setinde ne yollıycaklar bilmiyorum..kesin romantik filmlerden seçmeler :38:

evet helen harperden dvd seti kazanmışım..demekki romantikus seçilmişiz :9:

benim gözüm D&R çekindeydi..almak istediğim kitaplar var..:23:
kazanan diğer arkadaşlarımda tebrik ediyorum...:46:

dvd setinde ne yollıycaklar bilmiyorum..kesin romantik filmlerden seçmeler :38:

çek olsa daha iyi olurmuş, ya da özel gün paketi pööffff romantik filmler hiç sarmaz beni. benim tarzım kan gövdeyi götürecek tarz..

bende kaleden kaznmışım sevindim:)adres vermişmiydik acaba bugünde ilk defa büyük bişe kazndım o geldi fakir bu şarkı anneme yarışmasından kazandığım motto bleder setim geldi:) annemde hemen çeyizime koydu bu gidişle artık çeyizimi çekilişlerden dizeceğim:9:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :1: ayh benimde şu aşk kitabımı neydi masal şeysi gelmiş ben yokken bide snickers dan çikolata gelmiş o nerden geldi nasıl kazandım bilemedim ama :d

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :1: ayh benimde şu aşk kitabımı neydi masal şeysi gelmiş ben yokken bide snickers dan çikolata gelmiş o nerden geldi nasıl kazandım bilemedim ama :d

Hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı.:16::16::16:Özlettin kendini.

Back
X