Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

buradan 2 arkadaşım için sütaş oynamıştım..kazandılar..isteyen 2 arkadaşa daha oynayabilirim?özelime yazarsanız,başlarım oynamaya..sanırım sudenazz da 1 arkadaşımız için oynuyor..ben de 2 değişik arkadaşa ok diyebilirim..

ben istıyorum ama özle msj hakkım yok duyguya soyleyeyım ondan yollasak olur dımı

Günaydın kızlar dün 1 yıllık deterjanlarım geldi. Bayıldım tek kelimeyle eşimde şok geçirdi. 1 yıl değil 3 yıl yeter valla o deterjanlar:1: Bu hafta bi tek cafe crowndan kazandım başkada birşey yok. Kaleden , helenden kazananlar arkadaşları tebrik ederim. Güle güle kullanın inşallah;)

Günaydın kızlar dün 1 yıllık deterjanlarım geldi. Bayıldım tek kelimeyle eşimde şok geçirdi. 1 yıl değil 3 yıl yeter valla o deterjanlar:1: Bu hafta bi tek cafe crowndan kazandım başkada birşey yok. Kaleden , helenden kazananlar arkadaşları tebrik ederim. Güle güle kullanın inşallah;)

güle güle kullan canım,ohh misler gibi yıka dur artık:))))çok sevindim.

kızlar günaydın haftalık yada günlük hangi çekilişler var yazabilirmisiniz hepsini karıştırdım çoğunu da unuttum gitti:43::43:

güle güle kullan canım..yalnız foto isterizz...bizde bayılalım azcık :29:

canım ilk oynayışta 11550...2. oynayışta 12050 3. oynayışta 13300 garanti oldu yani güle güle kullan :16:

Back
X