Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facebook kampanya amaçlı acılan hesapları kapatıyor..bi daha açamazsın anlıycağın o hesabı unut

sütaş sayfasına gir canım orda oyun :34:

birinci istanbul oldu..ben onu seçmiştim..eşimden izmir :)

birde yarışmanın olduğu gece bir uygulama daha koymuşlardı birinciyi tahmin edenlerede hediye vardı ama ben girdiğimde ilk 10 finalist seçilmişti ve uygulamayı kapatmışlardı yetişemedim..haberimiz olmadı ama varmış..

teşekkür ederim kızlar
bundan sonra takipteyim

canım benim 3 şifrem var aynı kartla 3 ünü de alabilirmiyim biliyormusun denemeden sorayım da rezil olmıyayım oralarda:50::50:

Ben bir tane aldım bilmiyorum üçü de alınır mı ama daha önce böyle şifreyle başka bir kampanyayı tek bir kartla alamamıştım.Her seferinde farklı bir kart istemişti.Ama şimdi nasıl bilmiyorum.Olmazsa ordaki insanlardan istersen verirler.Ben daha önce öyle yapmıştım.

facebook kampanya amaçlı acılan hesapları kapatıyor..bi daha açamazsın anlıycağın o hesabı unut

sütaş sayfasına gir canım orda oyun :34:

birinci istanbul oldu..ben onu seçmiştim..eşimden izmir :)

birde yarışmanın olduğu gece bir uygulama daha koymuşlardı birinciyi tahmin edenlerede hediye vardı ama ben girdiğimde ilk 10 finalist seçilmişti ve uygulamayı kapatmışlardı yetişemedim..haberimiz olmadı ama varmış..
kampanya amaçlı açılan hesabı nası tanıyo ki facebook? ben de eski facebook adresimden oynuyorum 3 tanecik arkadaşım kaldı orda gerisini silip asıl adresime yönlendirmiştim senelerdir açık yani ama yeni katılmaya başladım.. benim için de geçerli mi acaba tehlike :18:

kampanya amaçlı açılan hesabı nası tanıyo ki facebook? ben de eski facebook adresimden oynuyorum 3 tanecik arkadaşım kaldı orda gerisini silip asıl adresime yönlendirmiştim senelerdir açık yani ama yeni katılmaya başladım.. benim için de geçerli mi acaba tehlike :18:

SAnırım arkadaş sayısı ile ilgili değil de beğen paylaş olayıyla ilgili.Çok fazla sayfa beğenip ok fazla paylaşım yapınca uyarı çıkıyor diye biliyorum.

SAnırım arkadaş sayısı ile ilgili değil de beğen paylaş olayıyla ilgili.Çok fazla sayfa beğenip ok fazla paylaşım yapınca uyarı çıkıyor diye biliyorum.
hmm bunu bilmem iyi oldu :) zaten herşeye katılmıyorum süresi dolanları da sayfamdan silmeye çalışıyorum yine de dikkat ederim çok teşekkürler :54:

eski hesapları kullanınca bişey olmuyor..yeni hesapları direk kullanınca kampanyalara bir süre sonra kapıyorlar..bende çok eski bir hesabımı bu işlere çevirdim..hç bişey olmadı..ama arkadaşlarıma yeni hesap yaptık ,,hepsini kapattılar bir süre sonra...eskiden açılan hesapları kullanmak daha garanti..

Back
X