Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

fanta kapaklarında ki kodu nereye gireceğiz kızlar bilen var.. face sayfasına git dio, gidiorum bulamıorum... :26:

sevimlikedim kliksadan hediyen geldi mi cnm.. :26:

hayır canım gelmedi,bekliyorum..fakat bu traş makinası değil sanırım..sakalı ,bıyığı olup da kısa kesmek ya da düzeltmek için bir set galiba..haftasonu philips bayisine eşimle gidip alıcı gibi inceledik,sorduk..görevli bayan traş makinası değil dedi..bakalım nasıl birşey gelecek..

Merhaba kızlar, cocacolanın kampanyasında arkadaş daveti nasıl oluyor? Tıkladığımda link paylaşıyo ama, üye oldu arkadaşım bana puan falan gelmedi. Bilen var mı?

Merhaba kızlar, cocacolanın kampanyasında arkadaş daveti nasıl oluyor? Tıkladığımda link paylaşıyo ama, üye oldu arkadaşım bana puan falan gelmedi. Bilen var mı?

evet aynen bende sayfamda paylaştım
arkadaşıma rica ettim
üye oldu,kendisine hediye 5 puan gelmiş,bana gelmedi puan ama benim hesabım eski olduğundan hesabımı aktive etti sadece ve içeçek şenliğinden faydalanabilirsiniz notu çıktı.

Tatlım sitelerinde öyle birşeye rastlamadım ben eminmisin

canım,yok duyuru sitelerinde değildi zaten..başka bir yerde gördüm,kopyalamak istedim,sistem izin verilmiyor dedi,ben de yazıyı yazdım..tekrar baktım,şimdi duyuruyu göremiyorum..kliksaya mesaj attım,doğru mu diye..bakalım ne cevap gelecek..ben de üye oldum.

Evet bende de öyle oldu işte. Zaten üye olan herkese 5 puan geliyo. Benim hesabım eski değildi ama, öyle bi yazı da çıkmadı.

peki arkadaşlar nasıl davet yapacaz bazı kişilerde gördüm link paylaşıyorlar üye olun falan diye ee bu nasıl oluyor bir bilen yokmu

Dünyanın lider araştırma şirketi Ipsos'tan muhteşem bir fırsat.
Ipsos Access panels ile sesini duyuran kazanıyor. Anket'i dolduran 30 kişiye 250TL'lik alışveriş kartı hediye.

http://goo.gl/IomA9

günaydın kızlar dün fantadan kazandığım basket topu gelmiş, bakalım bugün ne kargo gelecek hadi hayırlısı

Gnydın cnm.. kazanınca top kazandınız falan yazdı mı.. ben kodu girdim tbrkler çekilişe katıldın falan yazdı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…