Tatlım sitelerinde öyle birşeye rastlamadım ben eminmisin
sevimlikedim kliksadan hediyen geldi mi cnm.. :26:
fanta kapaklarında ki kodu nereye gireceğiz kızlar bilen var.. face sayfasına git dio, gidiorum bulamıorum... :26:
Merhaba kızlar, cocacolanın kampanyasında arkadaş daveti nasıl oluyor? Tıkladığımda link paylaşıyo ama, üye oldu arkadaşım bana puan falan gelmedi. Bilen var mı?
Tatlım sitelerinde öyle birşeye rastlamadım ben eminmisin
evet aynen bende sayfamda paylaştım
arkadaşıma rica ettim
üye oldu,kendisine hediye 5 puan gelmiş,bana gelmedi puan ama benim hesabım eski olduğundan hesabımı aktive etti sadece ve içeçek şenliğinden faydalanabilirsiniz notu çıktı.
canım 2 menüde bedava mı alınıyor yoksa ilkini parayla alınca kodla ikincisi mi hediye oluyor
bize vermediler bu bedava değil 2 tl indirim yaparız dediler hatta tartıştık. kodu girdiklerinde bedava menü yazdı fişte.
1 kod aldığında 2 menü veriyor,,ben 4 menü aldımbizim eleman biliyodu heralde hiçbişey sormadan kodları girdi,,hatta eşim vermezler ne gerek var almayalım ben sıraya falan girmem dedi 3 menüyüde yedi
peki arkadaşlar nasıl davet yapacaz bazı kişilerde gördüm link paylaşıyorlar üye olun falan diye ee bu nasıl oluyor bir bilen yokmu
günaydın kızlar dün fantadan kazandığım basket topu gelmiş, bakalım bugün ne kargo gelecek hadi hayırlısı
Gnydın cnm.. kazanınca top kazandınız falan yazdı mı.. ben kodu girdim tbrkler çekilişe katıldın falan yazdı sadece
Günaydın herkese!Üf hiç yarışma yok bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?