Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

money % 75 alabildim
maggi sosları kazananları açıklamadı galiba? kazanıp kazanmadığımızı nerden bileceğiz gelen giden yok vichy gelen arkadaşlar aras kargoylamı geliyor :44:

allah bozmasın canım küçük falan yine de birsürü şey gelmiş ben bu ara çok duruldum hiç kargo gelmez oldu alışmışım herhalde eksikliğini hissediyor insan

kızlar solo ya mesaj atmıştım..cevap yazmışlarr..

ve ben değilmişim esenyurttan biriymiş..

Tüh şansa bak aynı isim bir de.Benim de böyle aynı soyadlı olanlar var hem de aynı şehirdeyiz.Zaten burada çok fazla bizim soyadımızdan var.Hep heyecan yapıyorum bir bakıyorum ben diiilim.Aman üzülme inşallah başka güzel şeyler kazanırsın. Ben soloyu ilk hafta bir kere yaptım sıkıldım sonra bıraktım.Böyle upuzuuun süren yarışmaları sevmiyorum ben.Halbuki bir form dolduralım beenelim paylaşalım yeter.Ne o öyle çözçöz aynı şeyler.

Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim. Ne güzel oluyor kazandıklarınızın fotolarını görünce insana azim geliyor.Güle güle kullanın.Bu ara işlerim yoğun oğlumda uyumuyor bir türlü zaten uykusuz.kliksadan kazandığından dolayı içimde kaldı arkadaşları tebrik edicem hep araya kaynadı güle güle kullansın eşleriniz inşallah.Hepimize de bol şans gelsin.

11.000 üründe en iyi fiyat garantisi veren, alışverişin yeni adresi www......... kazandırmaya devam ediyor.
N11 ile henüz tanışmadıysanız bu kampanya tam size göre. www......... adresine üye olan her 111. kişiye Sony kulaklık hediye. Kazananlar her pazartesi siteden ........'da ilan edilecektir.

merhaba kızlar uzun zaman dır giremiyorum nasılsınız canım bende kliksa dan kazanmıştım eşim adına gelmedi sayfasına yazıyoruz cevap bile yazmıyorlar :44:

büyük fimaların hiç güzel kampanyaları yok bu aralar. neyse ki ramazan geliyor umarım bol kampanya olur geçen sene öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…