canım 2 menüde bedava mı alınıyor yoksa ilkini parayla alınca kodla ikincisi mi hediye oluyor
bize vermediler bu bedava değil 2 tl indirim yaparız dediler hatta tartıştık. kodu girdiklerinde bedava menü yazdı fişte.
bize vermediler bu bedava değil 2 tl indirim yaparız dediler hatta tartıştık. kodu girdiklerinde bedava menü yazdı fişte.
canım bence şikayet edin bu bir kampanya ve iki menuyude kodla ücretsiz almanız gerek öyle şey mi olur hiç?
kazanan arkadaşlara tbrcoca cola paylaşmıştım cuma pazartesi yenileniyormuş diye nyse ben 2 adet tişört,4 adet kulaklık 2 adet hoparlör aldım şimdilik yeter ülker hero baby öylesine katılmıştım 4 kutu mama ve m.suyu -kaşık mamadan oluşan 7 şişe paket gelmişti dağıttım ihtiyacı olanlara ,hanımeller geldi 18 paket , sütaş kampanya bitince gelicek, vichy bekliyorum hala gelmedi ...!!!şükür bunlarada ufak tefek birşeyler çıkıyor bir ipad kazanamadım gitti
money % 75 alabildim
maggi sosları kazananları açıklamadı galiba? kazanıp kazanmadığımızı nerden bileceğiz gelen giden yokvichy gelen arkadaşlar aras kargoylamı geliyor :44:
allah bozmasın canım küçük falan yine de birsürü şey gelmiş ben bu ara çok duruldum hiç kargo gelmez oldu alışmışım herhalde eksikliğini hissediyor insan
kızlar solo ya mesaj atmıştım..cevap yazmışlarr..
ve ben değilmişimesenyurttan biriymiş..
coca cola'nın ürünleri hangi günler yenileniyordu arkadaşlar?
paylaşmıştınız ama not almamışım..
yazıyı kopyalama yapma izni yok..o yüzden buraya yazıyorum:
kliksa.com - Ucuza Kon! a üye olan her 5.kişiye headphones dino kulaklık verilecekmiş.
kazananlar 5 temmuz tarihinde kendi sayfalarında açıklanacakmış.
https://www.facebook.com/Kliksacom
kliksa.com - Ucuza Kon! üye olunacak adres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?