Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet cnm kanal 7.. lacivert şallı, kot tunikli benim...

bu arada maggi ler eşime gelmiş sürat kargoyla..

dünde şahin sucuklarının twitter yarışmasından kazanmışım

yalnız bende bu aralar acayip kitap kazanasım var...hepsine katılıyorum...çok severim kitap okumayı ama şimdi bebelerde okunmuyor..yinede kazanmak istiyorum..bugün olmasa yarın illaki okuycam..

Hanımlar, hem eğlenip hem de birbirinden güzel hediyeler kazanmaya ne dersiniz? Sunlight Cif ile Beni Yıka uygulamamıza katılın,Mutfağım programı sunucusu Nursel Ergin ile keyifli bir öğle yemeği ve sürpriz hediye paketleri kazanma şansını kaçırmayın! http://on.fb.me/1ae1I7r

kırmızı kasa için kapakları nereden buluyorsunuz hergün canım. bu iş benim kafamı karıştırdı.herkes kırmızı kapak deyip duruyor.daha bişey yapamadık biz..

kırmızı kasaya üye oluyorsun ve açma halkası arkasındaki kodları giriyorsun puan veriyor oradaki ürünlerden seçip alıyorsun puan karşılığında

chemcatttcimmm,canımmm çok ama çok sevindim..ne kadar çok istiyor ve söylüyordun..Allah kalbine göre verdi canım..iyi günlerde kullan inşallah.harikaaa yaaaaa:))))

neler olmuş neler :) ben az erken gelseymişim programı izlerdim tüh kaçırdım :) chamchat de hediya kazanmış sanırım tebrik ederim :)

chemcat cnm iyi günlerde kullan hediyeni sen kapıyı açtın ardından teker teker hepimiz kazanırız inş . istemeyen yoktur herhalde ıpad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…