Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynı sorunu ben de yaşadım..denizxx sağolsun açıklama yapmış canım,kopyalıyorum:

aynı hesaptan içecek pestivali olan kampayadan sadece 1 kez yararlanabilirsin cnm

Bileydimesime yuklerdi. Gitti o kadr puanlarrrr yaa ne alcz onla duruckmi bos boss bende 5 urun alinio bi adresden zannediordmm uff nesee

Gecen hafta kirmizi kasadan aldigim toplarim geldi mngyle..

Vaselin eve gelinen yarisma aciklanmis..link atamiorm ..

Allah belalarını versin kaç gündür takip ediyorum tmzlk yapıyım dedm iyiki bugünü mü bulmuşlr

Son düzenleme:
Kalmayacağını tahmin ediyordum faceden tl onayına şifre dağıtan tipler vardı demekki biz farkedene kadar...
Bi tane alcaz altı üstü böyle ticari yaklaşıp kampanyaları çürüttüler resmen firmalar kampanya yapamıyor çek dağıtamıyor kafamın tası attı artık ya gördüğümün ekran görüntüsünü firmaya ileticem

İyi ki kola içmiyoruz bir de kırmızı kasa ile uğraşacaktım. Size kolay gelsin ama madem o kadar talep var bol bol koysalar da hediyeleri herkes alsa ya! Zaten kolayı para verip alıyor insanlar bari hediyelerden alsınlar. Ne kadar saçma. Koskoca şirket yıllık karı bu verdiği hediyelerin yanında devede değil kulak tüy bile değil. Koy oraya baştan 10000 kulaklık millet alsın. Böylece kimse de sinir olmaz yani di mi?

Benim şikayet ettiklerim oldu valla Omoyu bile şikayet ettim unilivere O gün puan toplamayı kaldırdılar iyi oldu.

Benim şikayet ettiklerim oldu valla Omoyu bile şikayet ettim unilivere O gün puan toplamayı kaldırdılar iyi oldu.

Ay ben çok zor sinirlenen biriyim galiba ya! Hiç kızmıyorum ben yarışmalarda. Amannn deyip geçiyorum. bir de onlara laf anlatıp hem zamanımı hem de enerjimi harcayamam diyorum. Bazen şikayet edeyim diyorum sonra yazmaya başlamadan vazgeçiyorum. Ya da çok üşengecim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…