Kizlar kirmizi kasada sepetim bos ama 1 tane alabilirsin dioo o nasil oluoooo
aynı sorunu ben de yaşadım..denizxx sağolsun açıklama yapmış canım,kopyalıyorum:
aynı hesaptan içecek pestivali olan kampayadan sadece 1 kez yararlanabilirsin cnm
Gecen hafta kirmizi kasadan aldigim toplarim geldi mngyle..
Vaselin eve gelinen yarisma aciklanmis..link atamiorm ..
Bileydimesime yuklerdi. Gitti o kadr puanlarrrr yaa ne alcz onla duruckmi bos boss bende 5 urun alinio bi adresden zannediordmm uff nesee
kırmızı kasa yenilendi kulaklık isteyen bitmeden alsın
Allah belalarını versin kaç gündür takip ediyorum tmzlk yapıyım dedm iyiki bugünü mü bulmuşlr
ayyy of aman ya bi türlü alamadığım şu kulaklığı[/Q bende kaçgündür bekliyordum ilk defa katıldım kırmızı kasaya hergün sabahları kalkınca bakıyorum bugünde 10.45 gibi eklendi 150 adetti kendim sipariş verip hemen buraya yazdım ama pek gören olmadı sanırım.zaten 15 dk içinde bitti.
Kalmayacağını tahmin ediyordum faceden tl onayına şifre dağıtan tipler vardı demekki biz farkedene kadar...
Bi tane alcaz altı üstü böyle ticari yaklaşıp kampanyaları çürüttüler resmen firmalar kampanya yapamıyor çek dağıtamıyor kafamın tası attı artık ya gördüğümün ekran görüntüsünü firmaya ileticem
Benim şikayet ettiklerim oldu vallaOmoyu bile şikayet ettim unilivere O gün puan toplamayı kaldırdılar iyi oldu.
kızlar kırmızı kasanın sabahki stoklarında top varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?