Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ohhhh şükür evimdeyim:)))
evet çok güzel bir haftasonu geçirdik Marmariste ama ben evimi özledim,sizleri özledim,aklım burada kaldı :))))))
hemen şöyle bir mesajları hızla okudum..kazanan tüm arkadaşlarımı terbrik ediyorum,güle güle kullanın hediyelerinizi..
ay cumadan berti aklım sizlerdeydiş,şükürrrr kavuştum:))))

ya arkadaşlar bişe sorucam kadınlar kulubune girdiğim zaman bi indirme sayfası açılıyor dosya adıda afr sizdede oluyor mu sürekli arka arkya geliyor kapatmama rağmen sitede virüs mü var

ya arkadaşlar bişe sorucam kadınlar kulubune girdiğim zaman bi indirme sayfası açılıyor dosya adıda afr sizdede oluyor mu sürekli arka arkya geliyor kapatmama rağmen sitede virüs mü var

Merhaba
Biz bir değişklik yaparken yaklaşık 20 dakika bu sayfa kaldı. Bunun çözümü internet geçmişini silmeniz veya gelen sayfada SHIFT tuşuna basılı tutarken F5 tuşuna basmanız.

Hoşgeldin canım.Bol bol eğlendin geldin ne güzel!

Kızlar bir yarışmadan kazanmışım, hiç ne olduğuna bakmadan katılmışım.Çocuğumuzun çizdiği bir resmi oyuncak yapacaklar. Ama benimki çizemez daha.Özellikle kız çocuğu olan varsa daha iyi olur. Çünkü çizdiği resmin kumaştan aynısını yapıp gönderiyorlarmış.Bebek çizerse aynı o şekilde bez bebek yapıyorlar. Eğer isteyen olursa bana yazsın.Boşa gitmesin bari.

Kızlar omo değişmiş. Yeni hali daha güzel olmuş. Ama hem puan toplayanlara hediye var diyor hem de çekiliş yapılacak diyor hiç bir şey anlamadım.Puan toplayana da mı hediye verecekler? Ya da çekiliş hakkı mı verecekler acaba? Makale paylaşırsan 70 puan diyor ama makale de paylaşılamıyor.

Hediyeler çekilişle dağıtılacak ayrıca bu ay ve ağustos ayı topladığımız puanlarla ayrıca hediye alabilecekmişiz ben yazandan onu anladım

Hediyeler çekilişle dağıtılacak ayrıca bu ay ve ağustos ayı topladığımız puanlarla ayrıca hediye alabilecekmişiz ben yazandan onu anladım

Ben de öyle anladım.Ama geçen ay da böyle yazıyordu. Ayrıca makale paylaşımı yapınca puan falan da vermiyor.Mesaj attım bakalım ne cevap verecekler.

peki haziran ayı çekilişi olmayacakmı?

Giriş yapan herkese tek çekilişi hakkı veriyor şuanki hediyeler çekilişle verilecek

Ben de öyle anladım.Ama geçen ay da böyle yazıyordu. Ayrıca makale paylaşımı yapınca puan falan da vermiyor.Mesaj attım bakalım ne cevap verecekler.

Ben makaleleri paylaşıyorum puanda veriyor bazılarında öyle sorun olmuş tekrar dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…