Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

uğur böcekli klozet takımı kazandımtamda ihtiyacım olan bişeydi bugün banyoyu silerken dua etmiştim klozet takımı kazanayım diyeişim bitti face açtım ki mesaj gelmiş etiketlenmişimçok mutlu oldum,başka bişi dileseymişim gercek olcakmış

tebrikler canımm..için temizmiş demek..güle güle kullan inşallahhh..

güle güle kullan cnm.. bişey kazanamıyorum diye üzülüyodun.. bak,oluyomuş demek ki..

of off yarın arkadaşlar gelio.. en az 10 kişi.. herkes uyudu ben hala yok kekin ceviziydi,yok tatlının şerbetiydi uğraşıyorum..misafir iyi hoş da çocuklu olunca hazırlanmak hele bi de teksen çok zor zor ve yorucu...

Allah kolaylık versin gayet iyi anlıyorum benim de küçük bir oğlum var biri geleceği zaman tek başına zor oluyor hazırlanmak ama ben işin kolayını buldum gidiyorum pastaneye al kuru pastaları hepsi bu. çocukla yormuyorum kendimi artık. tavsiye ederim :) gelen de bi zahmet kusura bakmasın

canım keşke bende senin gibi hamarat olsaydım mutfakta cok beceriksizimdir misafirim gelcegi zaman elim ayagıma dolanırAllahtan eşim mutfakta benden marifetli de yüküm hafifliyo corba pilav benden, yanına tavuk sote salata veya tavugun yerine balık pişiriyo

arkadaşlar hipp anne bebek kulübüne üye olanlar ayın bebeği seçilebilmesi iççin oğluma oy werirmisiniz?
salihin hipp keyfi yazıyor altında mavi takımlı hipp kutusunu yiyor:) bikaç dakikanızı ayırabilirmisinizz

@gokceemu canım bana mesaj atmışsın ama malesef 100 mesaj sınırına takıldım cevaplayamadım bana randevu için iletişim adresini gönderirsen sana vermek istiyorum

Danino'nun annelere özel paylaşım platformu ANNELER PAYLAŞIYOR KAZANIYOR üyelere kapılarını açtı. Siteye üye olup belirlenen aktiviteleri yaparak puan kazanabilir ve biriktirdiğiniz puanlarla hediye kataloğundan dilediğiniz hediyeyi seçebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…