Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saolun kızlar.. aslında çok stresli bi dönemdeyim.. iki hafta kadar da öle olacağım herkese bol şans..

canım ben o elbiseden aldım 42 dizkapağımda kaldı biraz kalıpları dar.
** Annelik Sanatım **: Çekiliş!

https://www.facebook.com/photo.php?...13379390.94761.398422616910703&type=3&theater bu linkteki rengi söyledim, ama ben bakıpta gönderene kadar firmaya renk secimi iletmedigimi söylemiş olabilir öyle bi mesaj atmış evimde internetim yokkidurumu izahda etmiştim ,kızımla internet cafeye gittim sırf resimlere bakabilmek icin ama durmayınca mecbur cıktım güc bela telefondan baktım yolladım umarım beni biraz daha beklemişdir, mesajım okunmamış görünüyor.şimdi kararsız kaldım acaba 38 de bana olmazmı diye???52 kiloyum 2 kilo daha vermek için ugraşcam biraz göbüşlüyüm ne yazık kii boyumda 158 umarım dar olmaz

oyunlu yarışma olsa oynıycamda çekilişlerde şansım yok onu anladım yane hiç bişi kazanamıyorum

kızlar istanbulda oturan veya gidebilcek olan birine estheticha-ataşehir de cilt analizi ve detoks programı kazanmıştım ama gidemiceğim ve henüz isteyenler bilgilerini ulaştırmadı bana isteyen varsa temmuz ayı içerisinde gitmek istediği günü zamanı bilgilerini bana mesaj atabilir mi? mesajlara cevap veremiyorum burdan yazıyorum

teşekür ederim evet keşke para olsaydı süper olurdu.bunada şükür artık darısı hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…