Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kullanmayacak olan varsa ben alabilirim.sadece 10 tl alabildim.tekrar başlama şansım yok mu acaba?

sevgili bluemel,ben kullanmayacağım..canım arzu edersen kodu özelden yazışalım..yalnız limit koymuşlar..en az 75 tl alışveriş yapman lazım,bunun 40 tlsi ücretsiz olacak..istiyorsan özelden haberleşelim.

Yok canım bence 52 kiloysan dar olmaz.Çünkü ben 55 kiloyum ve benim de göbek var doğum nedeniyle ve 38 bedene girebiliyorum.Zaten bu tarz elbiselerle mecburen korse giyeceksin kaçarı yok.O nedenle 38 bedenin sana olabileceğini düşünüyorum.Daha 2 kilo vereceksen zaten 38 kesin olur gibime geliyor.Bu kadar dert etme kendine tatlım. Korse mucizeler yaratıyor bilirsin.38'e değil 36 bedene bile girersin.

ayy chemcAt nasıl korse kullanıyorsun bu kadar incelticek:))bende sıfır bedendim oldum 60 kg40 beden

kızlar omo için ne yapıyoruz başka ben ilk gün yaptım bidahada bakmadım

ayy chemcAt nasıl korse kullanıyorsun bu kadar incelticek:))bende sıfır bedendim oldum 60 kg40 beden

kızlar omo için ne yapıyoruz başka ben ilk gün yaptım bidahada bakmadım

Tatlım belinin üstünden başlayan şort şeklinde bir korse giyersen hem daha rahat hareket edebiliyorsun hem de çok güzel toparlıyor.Kom kullanıyorum.Ben doğumdan öncede dar özellikle jarse tipi elbiselerde kullanıyordum mutlaka.Hem elbise güzel görünüyor hem de çamaşır izi falan olmuyor.Göbek falan da çıkmıyor.

bende aldım doğumdan sonra nnb ama çok inceltmiyor gibibide tepeden kıvrılıp duruyo

Günümüzün en önemli hazinelerinden biri de bilgi kaynakları. Firmalar sadece anket düzenleyerek toplumun görüşlerini almak için onlarca para harcıyor. Mysurvey de firmaların çalıştığı pazar araştırması şirketlerinden biri.
Anketlere katılarak puan kazanabilir ve bu puanlarınızı hediye çeki olarak değerlendirebilirsiniz.
MySurvey | Fikirlerinizin gücünü kesfedin

kızlar coca cola 1 alana 1 bedava kampanyası bitmiş yani benim gibi kulaklık vs. bekleyen arkadaşlar beklemeyin.yakında ramazan kampanyası olacakmış ama bu sefer açma halkalarıyla değil 2.5 litrelik kola kapaklarındaki şifrelerle alıncakmış hediyeler ne kadar doğrudur bilinmez ama aklınızda olsun elinize geçerse atmayın ayrıca hediyelerde değişecek sanırım

canm mesaj attım =)

yvesrocher 75 tl ve limiti koymuş bi arkadaş sormuş isterse bende verebilirim indirim kodunu özelden mesaj atarım bu aralar pek ihtiyacım yok krem vs :)
gülaykorkmaz bugün ben kazanmışım şahin sucuklarından ama hediye tam olarak ne bilmiyorum altın kesim paketleri yazıyodu snki sayfalarındaki mesaj bölümünden bilgi geönderiliyo ben öle yaptım :)

canım ben ilk gün twitter hesabından kazandım..evet mesajla bilgileri gönderiyorsun..hatta benim paketim geldi bile..resimde çekmiştim..şuan evde değilim ama geçince resmi yollarım...güzel bir paket yapmışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…