kullanmayacak olan varsa ben alabilirim.sadece 10 tl alabildim.tekrar başlama şansım yok mu acaba?
https://www.facebook.com/photo.php?...13379390.94761.398422616910703&type=3&theater bu linkteki rengi söyledim, ama ben bakıpta gönderene kadar firmaya renk secimi iletmedigimi söylemiş olabilir öyle bi mesaj atmış evimde internetim yokkidurumu izahda etmiştim ,kızımla internet cafeye gittim sırf resimlere bakabilmek icin ama durmayınca mecbur cıktım güc bela telefondan baktım yolladım umarım beni biraz daha beklemişdir, mesajım okunmamış görünüyor.şimdi kararsız kaldım acaba 38 de bana olmazmı diye???52 kiloyum 2 kilo daha vermek için ugraşcam biraz göbüşlüyüm ne yazık kii boyumda 158 umarım dar olmaz
Yok canım bence 52 kiloysan dar olmaz.Çünkü ben 55 kiloyum ve benim de göbek var doğum nedeniyle ve 38 bedene girebiliyorum.Zaten bu tarz elbiselerle mecburen korse giyeceksin kaçarı yok.O nedenle 38 bedenin sana olabileceğini düşünüyorum.Daha 2 kilo vereceksen zaten 38 kesin olur gibime geliyor.Bu kadar dert etme kendine tatlım. Korse mucizeler yaratıyor bilirsin.38'e değil 36 bedene bile girersin.
ayy chemcAt nasıl korse kullanıyorsun bu kadar incelticek:))bende sıfır bedendim oldum 60 kg40 beden
kızlar omo için ne yapıyoruz başka ben ilk gün yaptım bidahada bakmadım
Tatlım belinin üstünden başlayan şort şeklinde bir korse giyersen hem daha rahat hareket edebiliyorsun hem de çok güzel toparlıyor.Kom kullanıyorum.Ben doğumdan öncede dar özellikle jarse tipi elbiselerde kullanıyordum mutlaka.Hem elbise güzel görünüyor hem de çamaşır izi falan olmuyor.Göbek falan da çıkmıyor.
kızlar istanbulda oturan veya gidebilcek olan birine estheticha-ataşehir de cilt analizi ve detoks programı kazanmıştım ama gidemiceğim ve henüz isteyenler bilgilerini ulaştırmadı bana isteyen varsa temmuz ayı içerisinde gitmek istediği günü zamanı bilgilerini bana mesaj atabilir mi? mesajlara cevap veremiyorum burdan yazıyorum
ŞAHİN SUCUKLARINDAN kazanan varmı ilk defa dün gördüm her gün varmış bi bakın..
https://www.facebook.com/sahinsucuklarigida?ref=stream&hc_location=stream
daha önce kazanan varsa mesaj yoluylamı bilgilerini verdi? birde ne gönderiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?