kızlarr Tefal Resmi Sat1_ Sitesi | Anasayfa adresinden tefalin seramik tava veya tencerisinden almak isteyen birileri varsa şifrem var kek kalıbı hediyesi olarak isteyene verebilirim
Kızlarrrr nasılsınız? 1Temmuzda teftiş geldi iş yerime 9 temmuzda gittiler. Yarışmalarla hiç mi hiç ilgilenemedim. Dünde beklediğim olay gerçekleşti ve müdürümü işten attılar yolsuzluktanKuş gibi hafifledim resmen. Hepimize kan kusturdu aylarca hamileyken doğumdan sonra ücretsiz izin kullanmayayım diye zorla istifa dilekçesi almıştı elimden. Allah çok büyük bizi kendince işten atmaya çalışırken şikayetimiz doğrultusunda teftiş gelip bütün açıklarını buldu ve atıldı.
Kızlarrrr nasılsınız? 1Temmuzda teftiş geldi iş yerime 9 temmuzda gittiler. Yarışmalarla hiç mi hiç ilgilenemedim. Dünde beklediğim olay gerçekleşti ve müdürümü işten attılar yolsuzluktanKuş gibi hafifledim resmen. Hepimize kan kusturdu aylarca hamileyken doğumdan sonra ücretsiz izin kullanmayayım diye zorla istifa dilekçesi almıştı elimden. Allah çok büyük bizi kendince işten atmaya çalışırken şikayetimiz doğrultusunda teftiş gelip bütün açıklarını buldu ve atıldı.
kızlar bu arada şu arzum çay saatini becerebilen varmı? millet uçmuş resmen yaa....bunmuşlar bir taktik ama ne :44: yada hile
bilen varsa paylaşsın lütfen
gerçi demin üşenmedim ilk baştakilerin profillerine girdim...çoğu sahte çoğuda uzun zamandır kullanılmıyor..yolunu bulan sülalesini sokmuş
ne alacağız ben anlamadım
canım bende yaptım ama tamamen tesadüf oldu :) zaten onu doğru tahmin etmek yetmiyormuş o kadar uğraştım yüksek puan yapan ilk 50ye girmek gerekiyomuş .
bulaşık maknesi çekilişinde yedekte idim dün telefon geldi asillerden birisi almadı hak size geçti dedi şok oldum az öncede geldi gri renk istediğim gibi kazandığım en büyük hediye çok mutluyum darısı başınıza
bu banvıtı nasıl oynuyosunuz onume hep video çıkıyo onlarımı ziliyecem
birde maggının linkini verebılecek olan varmı
teşekkürler canım evet faıry dün kargoya verildi bugün geldi sende güle güle kullan inş[/QUOTE]tebrikler canım..güle güle kullan...hangi çekilişti bu?..bende fairy nin çekilişinden bulaşık mak. kazandım..pazartesi kargoya verilceklermiş..
magginin bugünkü cevabı Sultanahmetmiydi?
en alttaki yarım canım bende de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?