Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gözün aydın olsun canım..

hadi bir halay çekelim o zaman

:124: :124: :124: :124:

kızlar bu arada şu arzum çay saatini becerebilen varmı? millet uçmuş resmen yaa....bunmuşlar bir taktik ama ne :44: yada hile

bilen varsa paylaşsın lütfen

gerçi demin üşenmedim ilk baştakilerin profillerine girdim...çoğu sahte çoğuda uzun zamandır kullanılmıyor..yolunu bulan sülalesini sokmuş

allahın sopası yokki anında kafasına vursun, böyle olur işte..gözünüz aydın..

canım bende yaptım ama tamamen tesadüf oldu :) zaten onu doğru tahmin etmek yetmiyormuş o kadar uğraştım yüksek puan yapan ilk 50ye girmek gerekiyomuş .

bulaşık maknesi çekilişinde yedekte idim dün telefon geldi asillerden birisi almadı hak size geçti dedi şok oldum az öncede geldi gri renk istediğim gibi kazandığım en büyük hediye çok mutluyum darısı başınıza

ne alacağız ben anlamadım

tatlım tencere veya tava alıcak olan varsa o siteden benim hediye şifrem var onu veriyim dedim yani tava veya tencereyi kendi paranla alıyosun hani ihtiyacı olan vardır zaten alıcaktır hediyesinide kullansın diye söyledim ben

canım bende yaptım ama tamamen tesadüf oldu :) zaten onu doğru tahmin etmek yetmiyormuş o kadar uğraştım yüksek puan yapan ilk 50ye girmek gerekiyomuş .

bende yaptımda ilk 50 de değilim...145 bin yapabildim bir kere..sen kaçıncısın?

tebrikler canım..güle güle kullan...hangi çekilişti bu?..bende fairy nin çekilişinden bulaşık mak. kazandım..pazartesi kargoya verilceklermiş..

tebrikler canım..güle güle kullan...hangi çekilişti bu?..bende fairy nin çekilişinden bulaşık mak. kazandım..pazartesi kargoya verilceklermiş..[/QUOTE]
teşekkürler canım evet faıry dün kargoya verildi bugün geldi sende güle güle kullan inş

tebrikler canım..güle güle kullan...hangi çekilişti bu?..bende fairy nin çekilişinden bulaşık mak. kazandım..pazartesi kargoya verilceklermiş..
teşekkürler canım evet faıry dün kargoya verildi bugün geldi sende güle güle kullan inş[/QUOTE]

hangi kargo getirdi..? kargo ücreti ödedinmi? bide kendiniz mi kurcaksınız yoksa birinimi çağırcaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…