sahurda bişey yiyemedim kızlar çok acıktım ya:26::26::26:
hangi kargo getirdi..? kargo ücreti ödedinmi? bide kendiniz mi kurcaksınız yoksa birinimi çağırcaksınız?
Kızlar siz böyle yazınca özeniyorum ben de bir ipad bulaşık mk falan kazanaydım yaahiç büyük bir hediye kazanmadım hep numune , bisküvi falan onları da eşe dosta dağıtıyorum , kapıcı kargo gelince seviniyor :) Allah'ım mübarek Ramazan'da bari güzel bir hediye nasip etsin bana 3 senedir çalışamıyorum bebişe bakmak için haliyle maddi durum da ona göre kısıtlı oluyor borç ödemekten anamız ağladı , 2 tane üniversite okudum yüz tane sertifikam var evde oturmak çok üzüyor beni , akşam akşam dert yandım size ama en iyi siz anlarsınız , çocuğa bakıcam derken yüzüne bakılmaz bir tip oldum o da cabası , fıstık gibiydim ahhh ahhh insanda şans kısmet olacak işte
tatlım tencere veya tava alıcak olan varsa o siteden benim hediye şifrem var onu veriyim dedim yani tava veya tencereyi kendi paranla alıyosun hani ihtiyacı olan vardır zaten alıcaktır hediyesinide kullansın diye söyledim ben
tebrkler canım
bu günün sorusu hangi saatte yayınlanıyor? o zamana girelim..sen bugün kaçta cevapladın?
çok oldum ama cevabı neyki
İnşallah canım :) bence bebiş yok bir test al yap artık testte çıkar benim bebeğim 3 günlük gecikmede testte çıkmıştı normalde en erken bir hafta geçmesi lazım ama bence yap eczanede 3-4 tl birseycnm benim iki çocuğum üst üste oldu... şimdi ise 3. ye hamile olduğumdan şüpheleniorum.. üzgün değilim ama ne bileyim işte, boşlukta yürüyor gibiyim.. bi yığın planım vardı.. kurs, iş... hepsi şu an için suya düştü gibi gözüküyor.. canları sağolsun çocuklarımızın, ama istersen kendine de vakit ayırabilirsin.. sende bi tane.. bi tane ve iki tane çok çok farkedio emin ol.. çocuğun biraz büyüyünce kreşe veya anaokuluna verirsin sende dönersin iş hayatına.. azcık sabır sadece.. hediye konusuna gelince, şans işi.. umarım sende güzel bişeyler kazanırsın.. ne bilim belki araba falan kazanacaksındır da ondan şansın kapanmıştır :)
canın istemese bile kendini zorla yemek için cnm.. süre çok uzun... hele bi de sahurda yemezsen dayanmak çok daha zorlaşır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?