Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar belkı yerı degıl ama yarın sınav var sabah dua edersenız sevınırım zor bır surecten gecıyorum ınsallah kazanırım

maggide saat kaçta olduğu belli değil sabah bi yazı koymuşlar soru yerine millet cevap verdi bende baktım çıktım sonra soruyu düzeltmişler hakkım gitti kazanamadık gerçi kısmette yokmuş ama saatki kaç o belli olsa ona göre girer bakardık soruya

twitterı açıyorum yarışmalara bakıyorum onlar bana bakıyor o kadar üşeniyorum ki rt yap fav.yap cevap ver ..nasıl olsa bişey kazanamıyorum yoruldum artık valla sıkıldım

hangi kargo getirdi..? kargo ücreti ödedinmi? bide kendiniz mi kurcaksınız yoksa birinimi çağırcaksınız?

Kızlar siz böyle yazınca özeniyorum ben de bir ipad bulaşık mk falan kazanaydım yaa hiç büyük bir hediye kazanmadım hep numune , bisküvi falan onları da eşe dosta dağıtıyorum , kapıcı kargo gelince seviniyor :) Allah'ım mübarek Ramazan'da bari güzel bir hediye nasip etsin bana 3 senedir çalışamıyorum bebişe bakmak için haliyle maddi durum da ona göre kısıtlı oluyor borç ödemekten anamız ağladı , 2 tane üniversite okudum yüz tane sertifikam var evde oturmak çok üzüyor beni , akşam akşam dert yandım size ama en iyi siz anlarsınız , çocuğa bakıcam derken yüzüne bakılmaz bir tip oldum o da cabası , fıstık gibiydim ahhh ahhh insanda şans kısmet olacak işte

Son düzenleme:

cnm benim iki çocuğum üst üste oldu... şimdi ise 3. ye hamile olduğumdan şüpheleniorum.. üzgün değilim ama ne bileyim işte, boşlukta yürüyor gibiyim.. bi yığın planım vardı.. kurs, iş... hepsi şu an için suya düştü gibi gözüküyor.. canları sağolsun çocuklarımızın, ama istersen kendine de vakit ayırabilirsin.. sende bi tane.. bi tane ve iki tane çok çok farkedio emin ol.. çocuğun biraz büyüyünce kreşe veya anaokuluna verirsin sende dönersin iş hayatına.. azcık sabır sadece.. hediye konusuna gelince, şans işi.. umarım sende güzel bişeyler kazanırsın.. ne bilim belki araba falan kazanacaksındır da ondan şansın kapanmıştır :)

Anladım canım ince düşüncen için teşekkürler.

İnşallah canım :) bence bebiş yok bir test al yap artık testte çıkar benim bebeğim 3 günlük gecikmede testte çıkmıştı normalde en erken bir hafta geçmesi lazım ama bence yap eczanede 3-4 tl birsey

canın istemese bile kendini zorla yemek için cnm.. süre çok uzun... hele bi de sahurda yemezsen dayanmak çok daha zorlaşır...

uyuya kalıyorum canım işe gitmek için sabah 6 da kalkıyorum gece sahura kalkıncada uykum bozluyor bu sefer sabaha kadar uyuyamıyorum o yüzden sahura kalkmak zor oluyor benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…