Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ülker içimde çekiliş hakkında günlük sınırlama yok mu ki ben oynadıkça çekiliş hakkı vermeye devam ediyor insanı da sarıyor oyun sürekli oynuyorum

Yaa bu oyunlari tablet ve telefon uyumlu yapsalar yaaa hic girilmiyorrr..oynamak icin laptopa gecemem amannn yaa zaten kazanamioz bide zorluyorlarrr

bide bu arada bugün sabah bulaşık makinem geldi hemen eskisini söktük eşimle servisi aradık..onlarda sağolsun 2 saate gelip kurdular.çok beğendim...işte bua benim en büyük hediyem

Eki Görüntüle 755932 [/QUOTE]

güle güle kullan ben daha açmadım çok güzel gözüküyor içi nasıl güzel mi ben uzun bir süre açamayacağım

güle güle kullan ben daha açmadım çok güzel gözüküyor içi nasıl güzel mi ben uzun bir süre açamayacağım [/QUOTE]

içide gayet güzel..ben çok beğendim..sende güle güle kullan inşallahh

Yaa bu oyunlari tablet ve telefon uyumlu yapsalar yaaa hic girilmiyorrr..oynamak icin laptopa gecemem amannn yaa zaten kazanamioz bide zorluyorlarrr

cnm tabletlerin çoğu android işletim sistemi olduğu için açılmaz cep telefonlarının geniş ekranlısı gibi düşün açabilmek için windows işletim sistemi olması gerekir ,hem tablet hem laptop tarzı pc var ekranı tak çıkar onlarda baya pahalı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…