Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bence hiç bulaşmayın derim verecekleri hediye 1 kişiye sanırım hiç beğenmedim sürekli soru geliyor akşam sabah soru mu bekleyeceğiz yine de sizbilirsiniz

hmm haklısısn öyleyse akşam sabah soru bekliycek fırsatım yok zaten.

https://www.facebook.com/LancomeTurkey

Lancôme
İkonik küçük siyah şişe Advanced Génifique, büyük bir sürprizle karşınızda!
Gençliğin gizli denklemini açığa çıkarırken, 1 yıllık Advanced Génifique kazanan kişi siz olmak istemez miydiniz?
Yarışma ile ilgili detaylar için Facebook sayfamızı takip etmeye devam edin, sürprizleri kaçırmayın.

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

Annemin bizim mutfağı dün ulaşmış kadının haberi yok tabi. Dedim çorbalar senin tencere benim Dünde omoya baktım kayınvalidemden deterjan kazanmışım. Sanırım uzun bir süre deterjan almam. Benim kazandığım omolar yeni bitmişti. Uzmanlar yarışıyordan kazandıklarımı açacakken gerek kalmadı. Bu arada ben yarışmaları kaçırdım yahu. Bizim mutfak , tat, yumoş, vasseline ni yaptım. Başkada aklıma birşey gelmiyor

Kızlar tabletlere flash player uygulaması yükleniyor bildiğim kadarıyla , ama i phone ipad gibi cihazlara yükleyemezsiniz çünkü apple virüs girmesin diye adobe flash player ile anlaşma yapmıyor yüklenmesine izin vermiyor işte en kötü tarafı da bu sadece i tunes üzerinden kendi uygulamalarını indirebiliyorsunuz ama android işletim sisteminde flash yasağı yok flash indirip bir deneyin açacaktır hatta ben de ucuz bir tablet almayı düşünüyorum baya da iş görüyor deneyip size de yazarım

kızlar omoya kazananlara nerden bakıyoruz ve nasıl katılıyoruz ben eskiden katılıyodum şimdi değişik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…