bence hiç bulaşmayın derim verecekleri hediye 1 kişiye sanırım hiç beğenmedim sürekli soru geliyor akşam sabah soru mu bekleyeceğiz yine de sizbilirsiniz
kızlar ne oyunu o ben severim oyunu link göremedim ayh bidaha verirmisiniz zahmet olmassa kuyrukmu neyse onu
https://www.facebook.com/siyahbeyazmutfak?ref=stream&hc_location=stream
şu linklerde nedense şanssızım ben
herkes sofraya sayfasında knorrun pide kuyruğu
Kızlar tabletlere flash player uygulaması yükleniyor bildiğim kadarıyla , ama i phone ipad gibi cihazlara yükleyemezsiniz çünkü apple virüs girmesin diye adobe flash player ile anlaşma yapmıyor yüklenmesine izin vermiyor işte en kötü tarafı da bu sadece i tunes üzerinden kendi uygulamalarını indirebiliyorsunuz ama android işletim sisteminde flash yasağı yok flash indirip bir deneyin açacaktır hatta ben de ucuz bir tablet almayı düşünüyorum baya da iş görüyor deneyip size de yazarımcnm tabletlerin çoğu android işletim sistemi olduğu için açılmaz cep telefonlarının geniş ekranlısı gibi düşün açabilmek için windows işletim sistemi olması gerekir ,hem tablet hem laptop tarzı pc var ekranı tak çıkar onlarda baya pahalı maalesef
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
Annemin bizim mutfağı dün ulaşmış kadının haberi yok tabi. Dedim çorbalar senin tencere benimDünde omoya baktım kayınvalidemden deterjan kazanmışım. Sanırım uzun bir süre deterjan almam. Benim kazandığım omolar yeni bitmişti. Uzmanlar yarışıyordan kazandıklarımı açacakken gerek kalmadı. Bu arada ben yarışmaları kaçırdım yahu. Bizim mutfak , tat, yumoş, vasseline ni yaptım. Başkada aklıma birşey gelmiyor
kızlar omoya kazananlara nerden bakıyoruz ve nasıl katılıyoruz ben eskiden katılıyodum şimdi değişik galiba
kızlar magginin sorusu saat kaçta oluyor sabahları:26:
ilk defa erkenden kalkıp bekledim magiyi SAHUR YEMEĞİ yazdım ama geçenki mesir macunu işinden sonra verdiğim cevaba güvenemiyorum..
Omo kadınlar kulübünde liste açıklamışlar canım oradan baktım ben. Valla ben puan toplamadım hiç nasıl kazandım onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?