ben bulamadım cnm nerde yazıyor kaananlar
Canım ben iş yerindeyim facebooka giremiyorum. Omo kadınlar kulübünde alt tarafta yazıyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bulamadım cnm nerde yazıyor kaananlar
Canım ben iş yerindeyim facebooka giremiyorum. Omo kadınlar kulübünde alt tarafta yazıyordu.
kaldırdılarmı acaba bende çıkmıyor cnm
bende baya bi aradım sonra gördüm :) sayfayı açtığınızda en altta en son eklenen makaleler var onların ilki 2013 haziran kazananları... bişey kazanamamışım malesefkaldırdılarmı acaba bende çıkmıyor cnm
omodan eşim adına kazanmışım bende hediye paketi ama sadece 3 tane gönderiyorlar degilmi omo konstra bide yumoş la bilikte üç oluyo
Az geldiyse bana gönderebilirsin![]()
bu pide kuyrugu nasıl bir oyunanlamadım yaw
omodan eşim adına kazanmışım bende hediye paketi ama sadece 3 tane gönderiyorlar degilmi omo konstra bide yumoş la bilikte üç oluyo
sadece 3 tane evet ama 1 tane omonun fiyatı 12 lira canım
bende baya bi aradım sonra gördüm :) sayfayı açtığınızda en altta en son eklenen makaleler var onların ilki 2013 haziran kazananları... bişey kazanamamışım malesef
kargodan msj gelmiş sabah kargonuz elinize ulaşacaktır diye heralde kaleden kazandığım sürahi ve bardak :) başka da bişey kazanmadım zaten yakın zamanda
benim yazım daha önce arkadaşlar 1 yıllık detarjan kazanmıştı omodan ben tam bilmediğim için yazdım sadece 3 tane bu neden begenmemezlik gibi algılandı anlamadım canım evet omo pahalı