• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

omodan eşim adına kazanmışım bende hediye paketi ama sadece 3 tane gönderiyorlar degilmi omo konstra bide yumoş la bilikte üç oluyo

kaldırdılarmı acaba bende çıkmıyor cnm
bende baya bi aradım sonra gördüm :) sayfayı açtığınızda en altta en son eklenen makaleler var onların ilki 2013 haziran kazananları... bişey kazanamamışım malesef

kargodan msj gelmiş sabah kargonuz elinize ulaşacaktır diye heralde kaleden kazandığım sürahi ve bardak :) başka da bişey kazanmadım zaten yakın zamanda

bende baya bi aradım sonra gördüm :) sayfayı açtığınızda en altta en son eklenen makaleler var onların ilki 2013 haziran kazananları... bişey kazanamamışım malesef

kargodan msj gelmiş sabah kargonuz elinize ulaşacaktır diye heralde kaleden kazandığım sürahi ve bardak :) başka da bişey kazanmadım zaten yakın zamanda

kale mng ile göndermiş msjın mng kargodan gelmişse kale sürahidir :34:

arkadaşlar markafonide cocuk bezi kampanyaları oluyormuydu.primanın falan hatırlayan varmı.her yere yazıyorum cevap veren yok lütfen burdan birisi cevap yazsın artık:14: :14: :14: :14:

Son düzenleme:
Back
X