• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazalarından Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’nin Clear Men ve Dove Men markalı ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 15 TL ve katları tutarında (her 15 TL’lik satın alım için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart sahipleri çekilişe dahil edileceklerdir. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan kart sahipleri çekilişe katılamayacaktır.
10 adet Tek Kişilik 2 Gece 3 Gün İspanya El Classico Maç Tatili
100 adet Christiano Ronaldo Forması

arkadaşlar markafonide cocuk bezi kampanyaları oluyormuydu.primanın falan hatırlayan varmı.her yere yazıyorum cevap veren yok lütfen burdan birisi cevap yazsın artık:14: :14: :14: :14:

canım ben markafoniden çok alışveriş yaptım ama pek görmedim indirimi bez olarak ama limangoda genelde prima oluyordu

arkadaşlar markafonide cocuk bezi kampanyaları oluyormuydu.primanın falan hatırlayan varmı.her yere yazıyorum cevap veren yok lütfen burdan birisi cevap yazsın artık:14: :14: :14: :14:

markafoni de hiç görmedim.. ama butikbebe die site var.. orda sık sık bebek bezleri, ıslak mendiller toplu şekilde indirime giriyor.. takip etmeni öneririm..

sağol canım benim...:16:

nerelerdesin sen yahu :4: :4: gözükmüyorsun

bu arada sen kale nin yarışmasından sürahi takımı kazanmıştın dimi? geldi o hediye? benim arkadaşım kazanmışta gelmemiş :44:

elifciğim ve tatlı arkadaşlarım,
eşim yıllık izne çıktı..biz de kuşadasına kaçtık..burada net düzgün çekmiyor..cafeye gidip bakıyorum aceleyle:))
yarın evimize dönüyoruz,sizlere ve bilgisayarıma kavuşuyorum çok şükür:))
bu arada kazanan herkesi tebrik etmeye çalıştım beğenerek,atladığım yoktur umarım..
malum otelde cafe ücretli,az girebiliyorum:)))
çok özledimmmmmmmm

sudenazcım,sorunu atlamışım..kaleden kazandığım sürahim tatile çıkana kadar gelemişti..fakat bugün mng den mesaj geldi cebime,kargonuz var,teslim edilecek diye..şimdi arkadaşların da mesaj ve resimlerini görünce eğer mng kargo ise sanırım sürahi geldi..iyi ki yarın dönüyoruz..yoksa geri giderdi:))

İyi geceler kızlar..Markafoniden alışveriş yaptım ve Watsons'tan 1oo tl limitli 25 lira indirim kodu verdi isteyen olursa verebilirim..Mesaj atmanız yeterli..

elifciğim ve tatlı arkadaşlarım,
eşim yıllık izne çıktı..biz de kuşadasına kaçtık..burada net düzgün çekmiyor..cafeye gidip bakıyorum aceleyle:))
yarın evimize dönüyoruz,sizlere ve bilgisayarıma kavuşuyorum çok şükür:))
bu arada kazanan herkesi tebrik etmeye çalıştım beğenerek,atladığım yoktur umarım..
malum otelde cafe ücretli,az girebiliyorum:)))
çok özledimmmmmmmm

iyi olda tatilde ol şekerim :16:

İnek sutune oranla daha az laktoz içerdiği için annede gaz yapmamaktadır.
meyve kokteyli

milupa
pek emin değilim cvplarda

Back
X