Pınar Süt Görevimiz Büyümek Facebook çekiliş sonuçları | KAMPANYA VADİSİ - Çekiliş Sonuçları, Kampanya, Çekiliş kazananlar :)
ben de varım :) ellerim titriyor şu an
1.tozaltı
2.darüşşafaka
3.---- emin deilim
4.expressweld 201 olan
5.power factor correction
bunları yapdım ama eminde deilim işde
Pınar Süt Görevimiz Büyümek Facebook çekiliş sonuçları | KAMPANYA VADİSİ - Çekiliş Sonuçları, Kampanya, Çekiliş kazananlar :)
tebrikler canım biraz sürtünün de bende ufakda olsa bişi kazanıyım tadım tuzum kalmadı
tebrikler canım..
işte sabrın sonu buu arkadaşlar..
durursun durursun sonra turnayı gözünden vurursun
o yüzden kazanamıyoruz diye boşa üzüntü stres yapmayın..bugün değilse yarın şans kapınızı çalar kesin
https://www.facebook.com/EkiciPeynir?hc_location=stream ben açamadım ya açabilen var mı
bende açılıyor cnm
https://www.facebook.com/EkiciPeynir?hc_location=stream ben açamadım ya açabilen var mı
eylülde gelecek sanırım bence de süper :) aileme faydam dokunmuyor diye üzülüyodum bu aralar onun bunalımı vardı üstümde.. harika oldu annem babam kardeşlerim hepimiz çok sevindik.. bırakmak değil de yarışmalara katılmam bulduklarımı paylaşırım olur mu öyle :) beğen paylaşları da sildim sayfamdan başkaları kazansın :) bi tek keramikanın gönderisi kaldı tam silerken annem gördü çok güzelmiş silme dedi :) o da nazarlık kalsınWuhuuu süper bir ödül kazanmışsın canım ya! Komple bir set şahane doğrusu.Çok sevindim. Güle güle kullan.Gelince hediyelerin resim çek diyeceğim ama hangi birini çekeceksin ayol!Herkes sırayla istediklerine kavuşuyor. Sabreden derviş hesabı. Çok mutlu oldum senin adına ama kazandım diye bırakma ayol bizi!
eylülde gelecek sanırım bence de süper :) aileme faydam dokunmuyor diye üzülüyodum bu aralar onun bunalımı vardı üstümde.. harika oldu annem babam kardeşlerim hepimiz çok sevindik.. bırakmak değil de yarışmalara katılmam bulduklarımı paylaşırım olur mu öyle :) beğen paylaşları da sildim sayfamdan başkaları kazansın :) bi tek keramikanın gönderisi kaldı tam silerken annem gördü çok güzelmiş silme dedi :) o da nazarlık kalsın
teşekkür ederim :) öyle düşünmemiştim haklısınız aslında belki bi müddet sonra diyeyim o zaman :)Ya canım bende tebrik ederim çok sevindim ama bırakıcam sadece paylaşıcam filan diye düşünme, insanlar ölene kadar ihtiyaçları bitmez, bence kampanyalara katılmaya devam etmelisin, zaten kimsenin hakkı kimseye gitmez,kısmet işi yani bu..
teşekkür ederim :) öyle düşünmemiştim haklısınız aslında belki bi müddet sonra diyeyim o zaman :)
ben bunu çekilişi kazanacağımı hissediyordum.. bir de arkadaşlar bi öneride bulunmak istiyorum malum ramazan ayındayız ramazan ayının ilk on günü rahmetmiş yani dua edin Allah veriyor bu 10 gün içinde Ya Erhamerrahimiyn demek çok sevap ve bereketi var (günde 100 defa) cübbeli ahmet hocanın sohbetlerini izliyorum flaş tv den o söyledi. bikaç gündür çekiyorum ve ramazan ayının ilk 10 günü hürmetine rızkımın artması için dua ediyordum kazandığımı görünce aklıma direk onlar geldi.. ramazan ayı büyük fırsat kaçırmayalım :) hepinizden güzel haberler gelir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?