Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sevgili alelade,
çok sevindim canım..kazandıkların harikaa..sen ve ailen güzel günlerde kullanın inşallah..ne kadar zarif ve incesin ki,artık katılmam,hak yemem demişsin..çok duygulandım..ama sen yine de katıl lütfen..bu işler şans meselesi,şansında varsa yine çıkar..kendini çekme..tekrar tebrik ediyorum canım.

güzel mesajlarınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum :) daha güzellerini kazandığınızı duyarım inşallah :) ben de yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum sayfadan ayrılamadım zaten bugün teşekkür ederim :)
hediyem teknoloji paketi olarak geçiyor.. televizyon, kamera, ipad, oyun konsolu

evet şekerim nerden çıktı öyle yarışmalardan çekilmek

aaaaa insanoğlunun eksikleri bitmez hiç...daha araba ev kazancaz

ekicide kaç puan yapıosunuz kızlar.. puan yükselmio gibi ya :26:

evet şekerim nerden çıktı öyle yarışmalardan çekilmek

aaaaa insanoğlunun eksikleri bitmez hiç...daha araba ev kazancaz

bencede... alelade sen şimdi kendimi kötü hissederim başka bi hediye kazanırsam die düşünüosun ama öyle düşünmene gerek yok bence.. senin kısmetinde varsa olur zaten.. yoksa ne yaparsan yap kazanamazsın...bu konuda çok naifsin tbrk ederim :) bende bi arabacık çıksın istiorum işte, çok mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…