Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bilen varsa yazabilir mi maggi nin hediyesi nedir
ona göre katılcam yarın
sadece çorba gönderecekse katılmicam sevmiyorum hazır çorba çünkü ihtiyacım olmayan şey için bekleyemem

kızlar dondurma oyununun esprisi nedir,anlatırmısınız.ben 7000 puanı geçemedim en az 10 kere oynadım olmuyor.nasıl 36000 yapıyorlar.o kadar panda gelmiyorki ekrana puan toplayalım??

kızlar bilen varsa yazabilir mi maggi nin hediyesi nedir
ona göre katılcam yarın
sadece çorba gönderecekse katılmicam sevmiyorum hazır çorba çünkü ihtiyacım olmayan şey için bekleyemem

Süpriz hediye diyorlar ne olduğu belli değil büyük ihtimal kendi ürünleri farklı bir ürün verdiği görülmedi daha ama belli de olmaz

Süpriz hediye diyorlar ne olduğu belli değil büyük ihtimal kendi ürünleri farklı bir ürün verdiği görülmedi daha ama belli de olmaz

bende senin gibi düşünmüştüm de bizim mutfak tencere veriyorya ona rekaben bişiler verir demiştim vermez galiba

kizlar bizimmutfagin 2.3 ay onceki yariamasinda kazandm tenceresi cok guzel yanindaki corba ve harclari bende begenmiorm ama atmamak icin kullandmm. Tencere icin katilin derimmmm

bende senin gibi düşünmüştüm de bizim mutfak tencere veriyorya ona rekaben bişiler verir demiştim vermez galiba

Hiç sanmıyorum geçen ramazan sepetli vermiş sepet güzel diyorlardı belki öyle bişey anca diyorum

kizlar bizimmutfagin 2.3 ay onceki yariamasinda kazandm tenceresi cok guzel yanindaki corba ve harclari bende begenmiorm ama atmamak icin kullandmm. Tencere icin katilin derimmmm
bende bugün kazandım kaç cm tenceresi merak etttimde
Hiç sanmıyorum geçen ramazan sepetli vermiş sepet güzel diyorlardı belki öyle bişey anca diyorum

evet geçen sene kazandım çok bonkör göndermişlerdi sepetide çok hoştu abur cubur koyuyorum fırfırla kurdelayla süsledim mutfağımın renginde

bende bugün kazandım kaç cm tenceresi merak etttimde

evet geçen sene kazandım çok bonkör göndermişlerdi sepetide çok hoştu abur cubur koyuyorum fırfırla kurdelayla süsledim mutfağımın renginde

Bakalım maggiden kazandım merakla bekliyorum
Hedefim bizim mutfak tenceresinde gözüm var onunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…