Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar soloda kazananlar açıklanmış ancak bende gözükmüyor biri bana kazananları özelden mesaj atabilirmi lütfen ben göremiyorum

bende oyuna baktım nasıl bişey die.. ama oynamıcam...ıpad miniyi kazandım çok şükür.. kazanamayanlar oynasın ki şansları daha yüksek olsun...

Tatlım sen şanslı bir insansın bence kendi elinle şansını tepme.Ben nasip ve kısmete çok inanırım.Kimse kimsenin nasibini yiyemez.Kimin nasibiyse onun olur. Sen katılmayınca nasibinde olmayan birine mi çıkacak! Tabii ince düşüncen çok güzel ama katıl bence.Senin nasibindir belki bilemeyiz ki! Senin kısmetinde belki 10 ipad vardır bizimkinde yoktur.Bu iş bu kadar basit.Ben hiç kızmıyorum 10-20 kazanabilir birisi.Kısmetlidir şanslıdır kazanır.Ben hiç kazanamam ş,imdi kısmetli şanslı diye kime küseyim.Sonuçta bunun belirleyeni biz değiliz.Bir insanın kısmeti yazılmıştır biz ne yaparsak yapalım olacak yine olur. Sen kafanı takma başkaları kazansın diye.Kazanan kazanır yine. Sen canın neye katılmak istiyorsa katıl. Fazla ipadin zararı mı olur!

Gerçekten ya! Ne saçma sapan şeyler.Bunları söyleyip kocasını halı almaya götüren varsa alnından öperim.Erkekler öyle emirli yapacan edecen denilirse tam tersine yapacağı varsa da yapmaz.Jüri bekar galiba. Erkeklere emir verip kim birşey yaptırabilir? Azıcık suyuna gidicen,aslansın bitanesin falan diycen güzellikle ancak yaparlar.

Bana da aynı şekilde saldırdılar ama benim tel şifre mail adresleri falan oldukça güvenlikli olduğu için girememişlerdi.Zaten farklı bir bilgisayardan ya da farklı bir tarayıcıdan bile girilirse hemen telime mesaj geldiği için hemen müdahale etmiştim.Aman milletin işi gücü yok hesap peşinde koşuyorlar.Zekasını başka yöne aktarsa belki de uzaya gidecek ama o oturup milletin faceine giriyor.Küçük insan işte.
https://www.facebook.com/epttavm

chemcat haklısın ama ne bilim işte değişik bi psikoloji :) tşkler... Ramazan boyunca devam eden ortak hediyeli kampanya bugün 16:30'da twitter hesabımızda. Twitter kullanıcılarını bekliyoruz:
www.twitter.com/hayrat

şöyle iştahla hergün oynayacagımız bi yarışma çıkmadı uzun zamandır.yapboz gibi şarkı yarışması gibi.sonucunda herkesin birşeyler kazanabilecegi.hilesi olmayan.sütaşı tebrik ederim mesela..

dondurmayı seviyorumda 4000 yapabildim ::: neyse daha fazla oynayıpta canımı sıkmamak için bi kez oynadım yeter kısmette varsa olur diyim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…