Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Katılımcılar, facebook ağı üzerinde hazırlanan uygulamaya katılmayı ve uygulamanın bilgilerine ulaşmasını kabul ettikten sonra, uygulamayı kullanarak arkadaş listelerindeki kişilere, Apikoğlu resmi facebook fan sayfasına katılmaları için davet gönderecektir. Davet gönderilen kullanıcılardan 10 kişinin Apikoğlu resmi facebook fan sayfasına, uygulama üzerinden “kabul et” butonuna tıklayarak üye olmalarıyla, davet eden kişi hediye kazanma şansı yakalayacaktır. Uygulamayı kullanarak davet gönderdiği arkadaşlarından 10 tanesi, uygulamayı kullanarak sayfayı “beğen”en 1., 10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80. Ve 100. Kullanıcılar 10 porsiyon (yaklaşık 2000gr) Apikoğlu sucuk kazanacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

Apikoğlu - Mangal Sefası | Facebook

Kampanya döneminde Facebook'ta IceVillage | Facebook uygulamasına girerek ücretsiz kayıt işlemlerini tamamlayan Facebook kullanıcıları, dondurma çiftliği oyununu oynayabilecek, oyunu oynadıkça tecrübe seviyeleri yükselecektir. Kampanya sonunda 50. seviyeyi tamamlayanlar arasında bu seviyeye en kısa sürede ulaşan 1(bir) kişi, Apple Iphone 4 16 GB cep telefonu ikramiyesi kazanacaktır. 50. seviyeye en kısa sürede ulaşan birden fazla katılımcı olması durumunda oyuna daha önce başlayan katılımcılar ikramiye almaya hak kazanacaktır. Kampanya sonunda 50. seviyeye ulaşan katılımcı olmazsa en yüksek seviyeye en kısa sürede ulaşan 1(bir) katılımcı ikramiye kazanacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

Facebook'ta IceVillage | Facebook

kızlar bende sunlight cif kazandım ama 31 temmuz sondu yazıyor tarihte bir sorun olurmu telefonuma sifrede geldi ama bitmiş olsa yollamazalardı galiba demi

biraz önce 8x4'üm geldi..
Tc No - Tel No - İmza istedi
bide soruyor ne kadara mal oluyor bunlar , paralımı? dün çok dağıttım diyor
paralı olsa çok dağıtırmısın amcaa :

biraz önce 8x4'üm geldi..
Tc No - Tel No - İmza istedi
bide soruyor ne kadara mal oluyor bunlar , paralımı? dün çok dağıttım diyor
paralı olsa çok dağıtırmısın amcaa :

benim kardeşimden tc istememişler direk imza atmış annem ve babam adına zaten sabahın köründe gelmiş bi gözüm kapalı nereye imza atacağımı bile bilemedim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…