Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanmışım :64 oğlumun oyuncağıda gelsin bakalım

selam
bende cif bulaşık det kazanmışım. kartı tanımladım. direk gidip m den alabiliyorum dimi

geçenlerde bende cif kazanmıştım. markete gittim almaya ama kartıma yüklenmemiş. sonra markettekiler paraya aldırttı. 2-3 güne kartınıza ürün değerinde puan yüklenir dediler ama 15 gün geçti hala yüklenmedi.

Civil Çocuk Dünyası - Civilim.Com
Yarışmamız sonuçlanmıştır,

0-3 Yaş Kazananları listesi

1-AZRANUR CANOĞLU
2-IRMAK ÇELİK
3-EGE BÖLÜKBAŞI
4-AYŞ YILMAZ
5-ECRİN YAREN KADİFE
6-DORUK ATEŞ DİKYURT
7-ECRİN SUDE AYTAŞ
8-TUĞBA BALCI
9-EGEMEN KALYONCU
10-BİRCE IŞIK

Gerekli açıklamalar Cumartesi günü yapılacaktır.
Yeni yarışmamız 08 Ağustos 2011 Pazartesi Günü Başlayacaktır ve Farklı Formatta olacaktır

4-12 Yaş kazananları listesi

1-BERK YAVUZASLAN
2-İREMNUR ODABAŞ
3-SAMET EFE KARADENİZ
4-SILA ÜREMİŞ
5-TUĞBA YEŞİLYURT BAYRAKTAR
6-ZAYNEP NAZ ŞEN
7-İREM YAŞARA
8-ARİF ALIÇ
9-ORKUN BAŞKAYA
10-BEYHAN HİLAL AY

Gerekli açıklamalar Cumartesi günü yapılacaktır.
Yeni yarışmamız 08 Ağustos 2011 Pazartesi Günü Başlayacaktır ve Farklı Formatta olacaktır

Son düzenleme:
Kızlar bende yeni hesap açtım kendi facesimi kullanıyordum ama sayfam kampanyalar ile doluyor, merak ettiğim hesap adım kadınlar kulübü melike ya gerçek isim değil diye kazandıklarımı alamazsam siz napiyorsunuz.

Twill Eşarp | Facebook

Yarışmamızda son 3 gün..Duyanlar duymayanlara lütfennn.....Sayfamıza 50 arkadaş önerisinde bulunan herkes çekilişe katılmaya hak kazanacaktır..her 50 öneri 1 çekiliş hakkı kazandıracaktır..yarışma sonrası 3 kişiye rayon twill eşarp gönderilecektir..Teşekkürler..​.

benimde adım luckylucky winner face de ama sorun olmuo çünkü birşey kazandığında adını soyadını adres bilgilerini zaten istiyolar...

aynı şeyi bende merak ediyorum bende soracaktım .
benımde gerçek ismim deil . =)

kadınlar ne isterden bi tane büyük bulaşık deterjanı ve de yanında birkaç tane numune temizlik ürünleri geliyor
ben bulamadım öle bısı
hayır canım yeniden başlamış yeni bir adres al öle dene bak.bende oldu.daha önce denenmiş adreslerden olmuyor..
bunun tarıhı gecmıs
kızlar 8x4 leim geldi ama tc no istediler sizden de istediler mi
bndende aldı kargocu cunku ben annemlerın kargosunu falanda ıstemıstım

bundan hc haberımız yok (((((((((

Sayfamızı beğenen ve yeni karakterlerimiz Weni ve Nice’ ın fotoğrafını paylaşan 2 takipçimiz bizden hediye kazanma şansı yakalayacak. Bol şans:)

Lipton Ice Tea
Murathan Mungan'ın ilk kitabının adı nedir ve hangi yıl yayınlanmıştır? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gönderen 8., 18., 58., 108. ve 208. takipçimiz takipçimiz tercihine göre AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’ten Cheeseburger Menü kazanıyor :) Kazananları saat 17.00’de açıklıyor olacağız. Lütfen cevap mailinizde adres ve hediye tercihi belirtmeyi unutmayın! Takipte kalın.

CVP Mahmut ile Yezida (1980)

senın yuzunden kota dolmus deseene :)

yok be cnmcım bende dün daha açıldığı gibi girdim numaraları 5-6 tane numarayı yani, tebrikler kazandınız dedim.. yorumlara bakıyorum kimseye yüklenmemiş herkes gelmedi diyor bize de gelmedi imkansız ilk saniyede 350 kişinin olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…