Sevgili Playskool Anneleri, hediyeli sorumuza gösterdiğiniz ilgi için hepinize çok teşekkür ederiz. Anketimizi cevaplayıp Playskool'dan hediye kazanan Nurgül Öztürk, Yeliz Çiftçi, Cigdem Bakır Aslan, Neslihan Koç Gencik, Bahar Sinel, Tewriz Bedro, Özge Erdem, Sukran Karav Umut, Fatma Eryigit ve Mümin Alaçam’ı kutluyoruz. Adres ve telefon numaralarını info@hasbro.com.tr adresine mail attıkları takdirde hediyeleri Minik Hayvancıklar Çiftlikte'yi kendilerine ulaştıracağız. Hediye kazanamayan annelerimiz üzülmesin; sayfamızda yeni yarışmalara ve etkinliklere yer vermeye devam edeceğiz
selam
bende cif bulaşık det kazanmışım. kartı tanımladım. direk gidip m den alabiliyorum dimi
kızlar beni ekleyin facede kampanya neslihan
Kızlar bende yeni hesap açtım kendi facesimi kullanıyordum ama sayfam kampanyalar ile doluyor, merak ettiğim hesap adım kadınlar kulübü melike ya gerçek isim değil diye kazandıklarımı alamazsamsiz napiyorsunuz.
kızlar 8x4 leim geldi ama tc no istediler sizden de istediler mi
ben bulamadım öle bısıkadınlar ne isterden bi tane büyük bulaşık deterjanı ve de yanında birkaç tane numune temizlik ürünleri geliyor
bunun tarıhı gecmıshayır canım yeniden başlamış yeni bir adres al öle dene bak.bende oldu.daha önce denenmiş adreslerden olmuyor..
bndende aldı kargocu cunku ben annemlerın kargosunu falanda ıstemıstımkızlar 8x4 leim geldi ama tc no istediler sizden de istediler mi
civil çocuk dünyası - civilim.com
yarışmamız sonuçlanmıştır,
0-3 yaş kazananları listesi
1-azranur canoğlu
2-ırmak çelik
3-ege bölükbaşı
4-ayş yılmaz
5-ecrin yaren kadife
6-doruk ateş dikyurt
7-ecrin sude aytaş
8-tuğba balcı
9-egemen kalyoncu
10-birce ışık
gerekli açıklamalar cumartesi günü yapılacaktır.
Yeni yarışmamız 08 ağustos 2011 pazartesi günü başlayacaktır ve farklı formatta olacaktır
4-12 yaş kazananları listesi
1-berk yavuzaslan
2-iremnur odabaş
3-samet efe karadeniz
4-sıla üremiş
5-tuğba yeşilyurt bayraktar
6-zaynep naz şen
7-irem yaşara
8-arif alıç
9-orkun başkaya
10-beyhan hilal ay
gerekli açıklamalar cumartesi günü yapılacaktır.
Yeni yarışmamız 08 ağustos 2011 pazartesi günü başlayacaktır ve farklı formatta olacaktır
kızlar lipton ıce tea nin yarışması başlamış
kızlar bizim mutfak dakika veriyor 50 dk turkcell aboneleri istesin ben bütün sülaleme yolladım
senın yuzunden kota dolmus deseene :)
senın yuzunden kota dolmus deseene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?