Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

peki kızlar,birşey soracağım..hani hepsiburada da philips traş makinası hk yorum yazmıştık...yorumlar 1000 leri geçmiş..kazanana nasıl haber verecekler? adres vs istemediler..hepsiburada üyeliğimizden mi cevap gelecek sizce?

banvitte yeni video var..onu seyredip paylaşacakmıyız yoksa banvitten mesaj gelince mi paylaşıma başlayacağız? hani yazıyorlar,şu tarife bakmak için linki tıklayın..o zamandan sonra mı seyredip paylaşınca her 50.kişi sayılıyor yoksa şimsi seyredip yayınlasak olur mu?

kızlar media market in cevabı Aydın..

eşim Aydın lı olduğu için kesin cevap veriyorum size...aydın erkeklerine efe derler..inciri meşhur ve adası var

mesaj kutun dolu cevabım gönderilmedi

bildiğim kadarıyla eski yeni video farketmiyor

ipadler sürat kargo ile geliyor ablama mesaj gelmiş şimdi söyledi

Garantiden kazanan varsa kızlar sürat kargo ile geliyor yola çıkmışlar çok hızlılar maşallah

aynen ya bu ne hız ben anca eylülün ortasında alabilicem hediyemi :) gözünüz aydın

Neden o kadar uzun ki sizin ki? telefondaki bayan belge elimize ulaştıktan sonra 10 gün içinde göndermiş oluruz dedi pazartesi ulaştı bugün bizim şubeye gelmiş baya şaşırtıcı ama güzelde

Neden o kadar uzun ki sizin ki? telefondaki bayan belge elimize ulaştıktan sonra 10 gün içinde göndermiş oluruz dedi pazartesi ulaştı bugün bizim şubeye gelmiş baya şaşırtıcı ama güzelde
milli piyango idaresi yapmış bizim çekilişi belgeler, olmadı yedeklerin beklenmesi vs. resmi prosedürler diyim kısaca neyse gelsin de süresi çok da önemli değil

milli piyango idaresi yapmış bizim çekilişi belgeler, olmadı yedeklerin beklenmesi vs. resmi prosedürler diyim kısaca neyse gelsin de süresi çok da önemli değil

Bizimde milli piyango geçen ki everday me de öyleydi oda 10 gün içinde geldi belge ulaştıktan sonra buda milli piyango diye biliyorum ama gelsinde süre önemli değil tabi ki beklemekte heyecan güzel oluyor

Bizimde milli piyango geçen ki everday me de öyleydi oda 10 gün içinde geldi belge ulaştıktan sonra buda milli piyango diye biliyorum ama gelsinde süre önemli değil tabi ki beklemekte heyecan güzel oluyor

yaa ben normali bu diye düşünmüştüm erken gelse güzel olurdu bayramdan sonra kardeşim askere gidecek azıcık moral olurdu onları kurcalardık

yaa ben normali bu diye düşünmüştüm erken gelse güzel olurdu bayramdan sonra kardeşim askere gidecek azıcık moral olurdu onları kurcalardık

sizin ürünler büyük ondandanda olabilir bulaşık makinesi kazanan arkadaşlarında geç gelmişti sanki az kaldı 1 ay daha sabredeceksiniz

Ben de yorum yazmıştım ama ses seda yok.Bir mesaj falan atarlar herhalde diye bekliyorum. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…