Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlarr naberr...

Kazananlari tbr ediyorummmmmm​
Darisi bize insallh

Bn hicbirseyde yokum sasirmadimm bigun olur umuduyla dewammm

B6ara kizim disi cikti 1 tanecik digerlerini bekliyruz ama hasta soguk algnligi geciriyr gece 5 gibi uyuyoruz durmuo 10 aylik olduk buyimeye dewamm teyzelerini opuyor

Herkese bol sanss bol hediyeli hafta hatta ay hatta yil olsun..iyi gecelerrr canlarr

ramazanda bende bişeycik kazanamadım kazananların darısı bizim olsun..geçmiş olsun tam tatlı sırası şimdi tadını çıkar

magginin sorusu tam 9:53 te geldi cevap meyan şerbeti..arkadaşım için bugün bekledim ve yaptım..bakalım oldu gibi..çünkü 9:30 dan beri F5 ile yeniledim durdum..

magginin sorusu tam 9:53 te geldi cevap meyan şerbeti..arkadaşım için bugün bekledim ve yaptım..bakalım oldu gibi..çünkü 9:30 dan beri F5 ile yeniledim durdum..

bende 2-3 gün oldu ablama ve anneme kazandım ama ne gönderceklerini söylemiyorlar ki
sepet gelse gene bari çok işime yarıyor mutfakta da hoş duruyor

bende 2-3 gün oldu ablama ve anneme kazandım ama ne gönderceklerini söylemiyorlar ki

evet ama beklentim pek yüksek değil..çünkü kazanan sayı fazla..günde 30 kişi ayda 900 kişi..bu kadar kişiye pek özenmezler gibi geliyor ama inşallah utandırır bizi

günaydın bende merakla bekliyorum mmaggi yi nasıl gönderecekler diye genelde ülker ürün gönderirken bonkör davranıyor bakalım maggi nasıl gönderecek ne gönderecek ama sanmıyorum özeneceklerini ve az ürün gönderirler gibime geliyo

Maggiyi ben hep kaçırıyorum . geçen gün 9.30dan beri bekledım. 10u geçe soru geldi .
çokda önemlı değil hazır çorba ıcmıyoruz zaten. ( maksat eğlencee olsun ) gecen sene kazanmıstım sepeti biraz kullandım attım sonra

ya maggiye bende katılabildim bugün ama hiç ümidim yok.. MEYAN KÖKÜ ŞERBETİ YAZDIM.. 09 : 54 TE GÖNDERMİŞİM..

şimdi baktım arkadaşımdan 9:53 te msj çekmişim..ama kazanamadıysan bence kökü yazdığın içindir..meyan şerbeti olacak...geçende macun da aynı şey oldu..çoğu ya sadece macun yada mesir macunu yazmış ,hiç birini kabul etmemişler ce vap tarihi osmanlı macunu olarak kabul ettiler

ya uyuz oldum yine kazanamadım offffffffffffffffffffffffff....

sürpriz deyip deyip duruyorlar.. fabrikanın hissesini mi yollayacaklar ne?

3 tane falan sepetim oldu..patates soğan koyuyorum,oğlanın oyuncak pisisini koyuyorum,biri de boş şimdilik kıyamıyorum.. 2 tane de evde vardı..

alakası yok çünkü bende meyan kökü şerbeti yazdım ve kazandım
annemle ablama kazanmıştım şimdi de kendime kazandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…