girbeyenal.com kampanyası için mesaj attım kargo ücreti varmış. mesaj şöyle ''ptt kargo getırıyor ve 7 tl ucretı bulunmakta tsk ederız"
Gercektenmi.sacmalik bence.kimse odemezse.firmaya ders olur..
canım bence onların mantığı kendi sitelerinden alışveriş yaptırıp 3-5 tl indirim vermek
canım inan bende noldugnun bilmiyorum arada bi giriyorum ama paylaşım yapsam bile puan vermiyor ben 70 puan veren makalelerin hepsini paylaştım onun harici puan alamadımkızlar omo hediye paketi veriyordu onun sistemi değişti mi nasıl oldu? hala başlık falan açmak gerekiyor mu makale paylaşmak ?
Kizlar kargo uvcrreti varsa odemezsek ne olur.ben odemek istemiyorum.birde su kirmizi kasa olayinda hediyeler azalmis.ilk kez aalacaktim.bisey kalmamis.eklenir mi
canım inan bende noldugnun bilmiyorum arada bi giriyorum ama paylaşım yapsam bile puan vermiyor ben 70 puan veren makalelerin hepsini paylaştım onun harici puan alamadım
necicim cocacola pazartesi cuma stok yeniliyordu yanlış hatırlamıyorsam gerçi benim bi sürü puanım var ama bişey alamadım
kızlar omo hediye paketi veriyordu onun sistemi değişti mi nasıl oldu? hala başlık falan açmak gerekiyor mu makale paylaşmak ?
Kizlar kargo uvcrreti varsa odemezsek ne olur.ben odemek istemiyorum.birde su kirmizi kasa olayinda hediyeler azalmis.ilk kez aalacaktim.bisey kalmamis.eklenir mi
olmasaydı şaşardımzaten böyle antinkuntin firmalar ne kadar kandırırız acaba milleti diye uğraşıp duruyorlar
yaprak dolması sarıyorum kızlar bir tencere iftarahemde etli
aynen ya elim hazır bekledim hemen doldu dedi kandırıolar mı acep
dadlugacım aynı performansı senden de bekliyorum
ben 5 kiloyu akşama kadar oturur sararım buzluğa atarım canım istedikçe pişiririm.Dün pişirdim bugün öğlen oğlum tencerenin başına bi geçti şimdi tencerenin dibini görüyorum
Girbeyenal.com dan aradılar max factor göndereceklermiş rimeli ve ruju + takı seti 7 tl de kargo sizce değer mi bilemedim
Girbeyenal.com dan aradılar max factor göndereceklermiş rimeli ve ruju + takı seti 7 tl de kargo sizce değer mi bilemedim
dadlugacım aynı performansı senden de bekliyorum
ben 5 kiloyu akşama kadar oturur sararım buzluğa atarım canım istedikçe pişiririm.Dün pişirdim bugün öğlen oğlum tencerenin başına bi geçti şimdi tencerenin dibini görüyorum
kızlar o giango sitesinden beni aradılar adres istediler ben iptal olsun dedim 7 tl kargo değmez o makyak malzemelerine ben istemedim
Ben duyunca kargoyu mesaj attım hediye diyip para ödetiyolar diye bana dediği biz hediye vermiyoruz reklam için o zaman oraya hediye yazmayın diyince başka şeyler söyledi milleti kandırmaya sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?