Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

girbeyenal.com kampanyası için mesaj attım kargo ücreti varmış. mesaj şöyle ''ptt kargo getırıyor ve 7 tl ucretı bulunmakta tsk ederız"

Kizlar kargo uvcrreti varsa odemezsek ne olur.ben odemek istemiyorum.birde su kirmizi kasa olayinda hediyeler azalmis.ilk kez aalacaktim.bisey kalmamis.eklenir mi

kızlar omo hediye paketi veriyordu onun sistemi değişti mi nasıl oldu? hala başlık falan açmak gerekiyor mu makale paylaşmak ?
canım inan bende noldugnun bilmiyorum arada bi giriyorum ama paylaşım yapsam bile puan vermiyor ben 70 puan veren makalelerin hepsini paylaştım onun harici puan alamadım
Kizlar kargo uvcrreti varsa odemezsek ne olur.ben odemek istemiyorum.birde su kirmizi kasa olayinda hediyeler azalmis.ilk kez aalacaktim.bisey kalmamis.eklenir mi

necicim cocacola pazartesi cuma stok yeniliyordu yanlış hatırlamıyorsam gerçi benim bi sürü puanım var ama bişey alamadım

Saol canim.bu arada bu kadar kapagi nerden topluyorsunuz.valla ben20 puan zor oldu.

kızlar omo hediye paketi veriyordu onun sistemi değişti mi nasıl oldu? hala başlık falan açmak gerekiyor mu makale paylaşmak ?

hediyeler çekilişle veriliyor girip bilgilerinizi kaydetmeniz yeterli birde temmuz ve ağustosta puan toplıyanlara ayrı bir hediye var deniyor ama belli değil

kargoyu kabul etmeyip geri gönderebilirsin tabi yada direk mesaj at iptal et
kırmızı kasadada pazartesi ve cuma yenileniyor takip etmen yeterli

olmasaydı şaşardımzaten böyle antinkuntin firmalar ne kadar kandırırız acaba milleti diye uğraşıp duruyorlar

Tamam onca kişinin kargo parası pahalıya gelebilir belki ama zaten kargo firmalarıyla anlaşmaları var bu istedikleri ücret çok fazla bi kısmı kargoya kalacak kalan kısım cukka

yaprak dolması sarıyorum kızlar bir tencere iftara hemde etli

dadlugacım aynı performansı senden de bekliyorum

ben 5 kiloyu akşama kadar oturur sararım buzluğa atarım canım istedikçe pişiririm.Dün pişirdim bugün öğlen oğlum tencerenin başına bi geçti şimdi tencerenin dibini görüyorum

bidünyaindirim.com dan hediye paketi kazanmısım
rimel gözkalemı bı krem dedı heralde telefonla arayıpta adres teyıdı istedıler
cok sevındrık oldum
yoksa iiisssyyyaaannn bayragını cekmek üzereydim bısey kazanamıyorum dıye

ben zayıfım sarma konusunda
yemede iyiyim de

Girbeyenal.com dan aradılar max factor göndereceklermiş rimeli ve ruju + takı seti 7 tl de kargo sizce değer mi bilemedim

Girbeyenal.com dan aradılar max factor göndereceklermiş rimeli ve ruju + takı seti 7 tl de kargo sizce değer mi bilemedim

Ürün var ürün var ben onca kişiye kaliteli bişey gideceğini düşünmüyorum ayrıca ptt kargo en uygun taşıma diyorlar normalde sonucta bunlar firma anlaşmaları vardır bana kargoda fazla geldi

canım bu max factor ürünleri çok ucuza gelen ürünler.rujlar 1 lt ye geliyormuş.12 tanesi 5 tl:) komik fiyatlarla gelip millete karıyla çok fazla fiyatlara satıyorlar..

bacım ben senin kadar becerikli değilim 1 tencereyi anca sarıyorum:26::26::26::26:

kızlar o giango sitesinden beni aradılar adres istediler ben iptal olsun dedim 7 tl kargo değmez o makyak malzemelerine ben istemedim

kızlar o giango sitesinden beni aradılar adres istediler ben iptal olsun dedim 7 tl kargo değmez o makyak malzemelerine ben istemedim

Ben duyunca kargoyu mesaj attım hediye diyip para ödetiyolar diye bana dediği biz hediye vermiyoruz reklam için o zaman oraya hediye yazmayın diyince başka şeyler söyledi milleti kandırmaya sadece

Ben duyunca kargoyu mesaj attım hediye diyip para ödetiyolar diye bana dediği biz hediye vermiyoruz reklam için o zaman oraya hediye yazmayın diyince başka şeyler söyledi milleti kandırmaya sadece

ayıp yaptıkları 7 milyona ben o verdiklerinin 2 katını alırım ucuz ucuz makyaj malzemeleri gönderip milleti kandıracaklar !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…