Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benide aradılar ürünler orjinalmi dedim bize ne geliyosa onu göndericez dedi bende iptal ettim uyduruk şeye paramı vericez beğenilerimizide geri çekelim

kızlar loreal için yorum yapacak yokmu

bacım ben senin kadar becerikli değilim 1 tencereyi anca sarıyorum

anam sen gene iyisin ben bekarken mutfakta tabak nerde onu bile bilmezdim :26: gel sen benim bebelere bak senin düğün sarmaların benden

kampanya mı yapsam ne 2 gün 2 bebeye bakanın eşinin dostunun kızının gelininin düğün sarmaları sarılır diye
eşi olmaz tabi de hısımı diyelim adam kocasını evlendirecekde gel benim herifin düğünü var sarma sar mı diyecek

Son düzenleme:
kızlar ilk defa bugun maggiye katıldım kazanaları yayınlıyolar mı yoksa msj mı geliyo

Kazananlara daha sonra mesaj atarak dönüş yapıyorlar ben 9:30 gibi kazandım bana 12:50 de dönüş yapılmıştı

Bu kampanya kesin tutar şimdiden sırayamı girelim

günaydın kızlar mng kargo ile eczacıbaşı çıkışlı kargom varmış ne olabilir..Tatildeyim de merak ettim :))

canım maggiden kazandın bugün..

ben mesajına baktım...sende mesajlarına gir ve bilgilerini gönder

canım tekrardan cok teşekkürler,ellerin dert görmesinsenin uğuruna inanıyorum,bana kazandıgın ikinci hediye rabbim gönlüne göre nasip etsin herşeyiinşalah yarın annecimin şansına denicem umarım bende annecime kazanırım da sürpriz ederimannem bi keresinde dettoldan tekli sıvı sabun ve air wickden kazanmıştı, kargocu gelince annem de bende ögrenmiştik annemin çok hoşuna gitmişti

çok geçmiş olsun, kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…