kızlar loreal neden olmuyor?yapan varmı acaba?ben tam saat 00:00 da denedim bitti yazıyor.saçmalık ki ne saçmalık...herşey kara borsa oldu. kimi hediye der kargo parasından kazanmaya çalışır.şarkılar söleriz olmaz.paylaşımlar yaparız yine olmaz.begenir yorum yazarız olmaz..zaman boşuna geçer olduu burada..
bacım ben senin kadar becerikli değilim 1 tencereyi anca sarıyorum
kızlar ilk defa bugun maggiye katıldım kazanaları yayınlıyolar mı yoksa msj mı geliyo
anam sen gene iyisin ben bekarken mutfakta tabak nerde onu bile bilmezdim :26: gel sen benim bebelere bak senin düğün sarmaların benden
kampanya mı yapsam ne 2 gün 2 bebeye bakanın eşinin dostunun kızının gelininin düğün sarmaları sarılır diye
eşi olmaz tabi de hısımı diyelimadam kocasını evlendirecekde gel benim herifin düğünü var sarma sar mı diyecek
günaydın kızlar mng kargo ile eczacıbaşı çıkışlı kargom varmış ne olabilir..Tatildeyim de merak ettim :))
canım maggiden kazandın bugün..
ben mesajına baktım...sende mesajlarına gir ve bilgilerini gönder
herkese 1sene aradan sonra merhaba..doğum yaptım ve oğlumun sağlık sorunları nedeniyle aranızdan ayrılmak zorunda kaldım.eski kampanyacılar hala burda mı bilemiyorum geçmişi okuyamadım ama beni tanıyanlar bilir,çok paylaşım yapıyordum bir ara.Şimdi çok şükür oğluşum iyi,ölümlerden döndü,bikaç operasyonumuz kaldı,inşallah atlatacak onları da..neyse ben lafı daha fazla uzatmıyayım ara sıra gelip kampanyalara katılmak istiyorum artık,
https://www.facebook.com/PaletteTurkiye?fref=ts
https://www.facebook.com/PaletteTurkiye
günaydınnn,palette sayfasında ne var arkadaşlar,baktım ama göremedim..
bol hediye dolu hafta olsun hepimize inşallah.
sağ üstte en renkli sorular var onu yaptım ben o sanırım
ama ben dün bakmıştım ona 30 nisan mı ne yazıyordu son katılım yani günü geçmişti :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?