Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kadının Sesi Gazetesi
KADININ SESİ GAZETESİ TAKİPÇİLERİ YARIN BÜYÜK GÜN. KADININ SESİ GAZETESİ ABONE KAMPANYASI İLE OKURLARIMIZA BİRBİRİNDEN GÜZEL ÖDÜLLER HAZIRLADIK.
PHILIPS FULL HD LED TV, IPOHE5, SAMSUNG GALAXY TABLET, ACER NETBOOK, 10 ADET TAM ALTIN, 16 ADET YARIM ALTIN, 20 ADET ÇEYREK ALTIN...
TOPLAMDA 50 AYRI ÖDÜLÜN VERİLECEĞİ ABONE KAMPANYASI KATILIM ŞARTLARI 01 AĞUSTOS 2013'TE 00:00'DA DUYURULACAK...
TÜM OKURLARIMIZA BOL ŞANSLAR DİLİYORUZ.

KADININ SESİ GAZETESİ YÖNETİM KURULU
https://www.facebook.com/pages/Kadının-Sesi-Gazetesi/155530674483311?ref=stream&hc_location=stream

kızlar dondurmayı seviyorum pandanın oyununun skoru nasıl oluyor oynadıklarımızın toplamımı yoksa oynadığımız en yüksek skor mu

puanlar topianmıyor ama oynadıkça oyun kolay gelmeye başlıyor. oyun hızlanınca yıldızlar çıkmaya başlıyor her yıldız 1000 puan, oyun hızlandıkça yıldızlar çok gelmeye başlıyor işte o zaman epey puan kazanılıyor

kızlar cenk le detan yarışması varya onların kazananlarında en son 21 temmuz diye görünüyor siz nerden bakıyosunuz:26::26:

Ben lale demistim ama hediye kazanamadim

iyice sabrım taşmaya başladı şeytan diyo hiç boşuna uğraşma bırak yrışmaları bu ne ya hiç bişide adım yok annemin eşiminde erkek kardeşimin bile yoko kadar hevesle katıl uğraş hiç bişi cıkmasın

Kizlar.yarin ayin1i olmasi sebebiyle yeni baslayan aylik yarisma felan varmi.omo gibi.omo devam ediyormu bilmiyorum da.bilgi verirseniz swvinirim...

sudenazcım çok am açok teşekkür ederim kusura bakma cevap yazamadım 2 gündür foruma giremedim iş ev arasında mekik dokurken üstüne birde misafirler gelince ben iyice çöktüm yeni yeni kendime geliyorum çok teşekkür ederim

merekila dolmalar bitti hepsini yedim

dün detana katıldım kazanmışım :) şanslıyım galiba uzun bir aradan sonra yen başlamıştım kampanyalara.maşallah deyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…