kızlar hani bi anket sitesi vardı soru cevaplıyorduk ama bize günlük verilen limit kadar soru cevaplayabiliyorduk.
burda çok konuşulmuştu 2-3 ay kadar önce.hepsiburada çeki falan veriyordu sitenin adını hatırlayamadım
hatırlayan varmı neydi :26:
gerçekten bilmiyordum , yazdığım yazıya cevap olarak bu bölümü önerdi bir bayan o yüzden yazmış bulundum
buldum buraydı
SenceBence - Kalabalklarn Gc Adna!
Bu sitede puan toplamak ne kadar zor genel toplam 30000 olmadan hediye alamıyorsunuz biz burda siteden bahsederken puanın 17500 civarıydı şuan 18185
BEREN cim 2 gün önce maggi için mesaj çekmişsin bana..kusura bakma anca bu sabah gördüm..bir kaç gündür yarışmalarla ilgilenemiyorum..
2 hafta sonra ikizlerimin yaş günü var..onun için hazırlık yapıyorum...
maggiye katıldım ama henüz mesaj gelmedi..emiin değilim.olmazsa yarın müsait olursam tekrar denerim..
bu arada kızlar günaydınlar herkese..elidorda bende yokum
Kızlar banada yardım edin lütfen :) rica ediyorum
nişanlımla ekimde rabbim izin verirse evleneceğiz, maddi açıdan da biraz dardayız herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz.
düğün dış çekim için ilk kez facebookta bir fotoraf yarışmasına katıldık en çok beğeni alan dış çekim ücretsiz kazanacak, bize destek olur musunuz? linki burada beğenen destek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim =)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
denedim ama link hata veriyor
buldum biber masa altında hihihih
berencim mesaj geldi kazandın canım
yalnız bana adres bilgini vermişsin ama sen gir bilgilerini..çünkü tel numaranı falanda yazmalısın..unutma sakın bilgilerini gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?