onlara böyle soru sorulur mu yaaa 29 da olur 30 da ikisini de kabul etmeleri gerek bence.... internette de 29 da var 30 da şimdi nasıl olcekkkkk anlaşılan bugün de kazanamadık... kesin ikinci soru güllaçla ilgilidir..... taktı maggi güllaca ya o bakımdan hahahaha
2. soru sonramı geliyor???
http://www..................../2011/08/markafoniden-25-tl-degerinde-indirim.html
markafoninin İstanbuldaki açık hava reklamlarını gördünüz mü?
Siz de elektrik direklerindeki flamalardan birini gördüğünüzde, fotoğrafını çekin, Facebook duvarında yayınlayan ilk 100 kişiden biri olun, markafoniden 25 TL değerinde indirim kuponu kazanın!
Kampanyaya katılmak için, Facebook duvarınızın linkini markafoniye kayıtlı olan e-posta adresinizden acikhava@markafoni.com adresine göndermeniz yeterli.
Birden fazla e-posta atanların sadece ilk e-postaları dikkate alınacaktır.
Unutmayın! Fotoğrafınızı görebilmemiz için Facebook duvarınızın herkese açık olması gerekiyor.
benimki dışardaydı,hemen aradım,çekti yolladı sağolsun
inş ilk 100'e girebilirim
rexona dan kazandığım çekle takılar aldım,çok iyi oluyor böyle
onlara böyle soru sorulur mu yaaa 29 da olur 30 da ikisini de kabul etmeleri gerek bence.... internette de 29 da var 30 da şimdi nasıl olcekkkkk anlaşılan bugün de kazanamadık... kesin ikinci soru güllaçla ilgilidir..... taktı maggi güllaca ya o bakımdan hahahaha
bazen 29, bazende 30 gün olduğu için bu cevabı yazacaksın canım. :)
16.00da geliyor canım...
Kızllllaaaaaaaar............ Kiğılıyı unutmayınnnn başlamışşşşşşşşşşşşş
16.00da geliyor canım...
Kızllllaaaaaaaar............ Kiğılıyı unutmayınnnn başlamışşşşşşşşşşşşş
bu kampanya bitti canım ilk 100 kişi doldu bende onların içindeyim :)
ama ikisinin de kabul olması lazım sonuçta 29 diyen de doğru 30 diyende:)
bunada hemen hesaba aktarmak ıcın dıor tıklıorum olmuor yaptınmı sen =???????????
tüh kaçırdıkgeçtimi
sary halı kaçta
genel olarak soruyor. ramazanda kaç gün oruç tutulur diye. Ama her zaman 30 yada 29 gün tutulmuyorki. Bu nedenle kabul edeceklerini sanmıyorum. Bence cevabını silip böyle yazman gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?