Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Privacy Let’s Party den ödül kazananlar açıklanmış..fakat kopyalanmıyor..bi bakın kızlar..

bazen 29, bazende 30 gün olduğu için bu cevabı yazacaksın canım. :)

bu kampanya bitti canım ilk 100 kişi doldu bende onların içindeyim :)

hesaplı anne için uğraşmayın kızlar 25 tl veriyo ama her alışverişte sadece 5 tl düşücekmiş.Açıklamalarında okudum

cevabını sil tekrar yaz..buradaki bazı arkadaşlar öyle yapmıştı çünkü..
öneli olan 3.soru..

tüh kaçırdık geçtimi

sary halı kaçta

geçmedi daha yarın 12.00a kadar kiğılı...CEVAP 11 VİDEO olması gerek ben öyle okudum sitede baktım yani... :)( saray halı da 16.00da başlayacak bakalım... maggiyle çakışıyor ikisi de hız istiyooo puuuuuuuuuuuuf gıcıklar gııcıııııııııık

Toplam 42 kullanıcı konuyu okuyor. (33 üye ve 9 ziyaretçi)

soyafilizim,busra_masal89,TatLiGaci,fangolina,filizim,theuglygoddess,wavybaby,SiremimS,tubis89,eceden20,sendrom01,yaseminm,beritann,musss87,merguana+,fatos0808,busejann,esra8,eylul1688,Merekila,duygu_onur,zarigan,hamidiye,nihans,cigmed,serelim,ahu_m,mikro,melike_ecesuu,Gmzkzk,milena_,faraklit,naznaz,

genel olarak soruyor. ramazanda kaç gün oruç tutulur diye. Ama her zaman 30 yada 29 gün tutulmuyorki. Bu nedenle kabul edeceklerini sanmıyorum. Bence cevabını silip böyle yazman gerekir.

inat ettim silmicem kazanmasam yarın devam ederim ne edim aaayy uğraşmicam valla bu kez dün yaptım öyle bugün yapmicam teşekkür ederim söylediğin için

kocamgile yarışmalar için açtığım face sayfasından sonra,
ariş için twitter da açtım..

artık iflah olmam ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…