ama bugün yayınlandı daha kampanya haberi?
kazananlar listesi nerede?link verir misin
inat ettim silmicemkazanmasam yarın devam ederim ne edim aaayy uğraşmicam valla bu kez dün yaptım öyle bugün yapmicam teşekkür ederim söylediğin için
kocamgile yarışmalar için açtığım face sayfasından sonra,
ariş için twitter da açtım..
artık iflah olmam ben..
kocamgile yarışmalar için açtığım face sayfasından sonra,
ariş için twitter da açtım..
artık iflah olmam ben..
geçmedi daha yarın 12.00a kadar kiğılı...CEVAP 11 VİDEO olması gerek ben öyle okudum sitede baktım yani... :)( saray halı da 16.00da başlayacak bakalım... maggiyle çakışıyor ikisi de hız istiyooo puuuuuuuuuuuuf gıcıklar gııcıııııııııık
geçmedi daha yarın 12.00a kadar kiğılı...CEVAP 11 VİDEO olması gerek ben öyle okudum sitede baktım yani... :)( saray halı da 16.00da başlayacak bakalım... maggiyle çakışıyor ikisi de hız istiyooo puuuuuuuuuuuuf gıcıklar gııcıııııııııık
inadın kime şekerim..maggiye miiii?
süpersiiiin eğer iki kez katılabiliyosak bende annemden katilim aaayyyyy yarım saat kala belkim çıkaaaaaaaar
saray halı face sayfasından mı yok sa bi link vermiş ordan mı soruyor soruyu kızlar?
eşimin yarışma facesinden arişi beğendim..sonra twitter açtım ona..arişi takip ettirdim..böyle olması gerek..
yani her iki yerde de takipçisi olacaksın..
saray halı face sayfasından mı yok sa bi link vermiş ordan mı soruyor soruyu kızlar?
genel olarak soruyor. ramazanda kaç gün oruç tutulur diye. Ama her zaman 30 yada 29 gün tutulmuyorki. Bu nedenle kabul edeceklerini sanmıyorum. Bence cevabını silip böyle yazman gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?