Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu arada topik sessiz diye neden herkes panikledi anlamadım hafta sonları her zaman böyle oluyor aylardır , sakin geçiyor çünkü eşler çocuklar evde kimse pc ye vakit ayıramıyor ayırsak bile firmalar kampanya yapmıyor çoğu zaman hafta sonları , bugünlerde çok kampanya yok bir de , o nedenle girip ne yazalım ki ?

Son düzenleme:
Sadece Kadınlar Kulübü üyelerine
http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=9
Kayebetme şansınız yok,
bilginiz olsun...
İlk başvuru yapan XXXX kişiye kesin verilecek ... Üye olmayanda doldurabiliyor lütfen tüm platformlarda yayabilir misiniz ?

Aynı başvuruyu www.kadinlarmatinesi.com olarak ta verebilirsiniz.

Söylemedi demeyin..

Not : Başlığı eski yerine aldık okulların açılmasını bekleyelim ....

Sephora BEAUTY FUN yarışmasında Giorgio Armani ‘nin yeni parfümünü kazanan 10 şanslı kişiyi tebrik ederiz! Adres ve iletişim bilgilerinizi özel mesajdan göndermenizi rica ederiz.

Kazananlar:
Şükran Abay
Ramazan Toprak
Nazlı Acar
Can Canpolat
Nihal Zorun
Muhittin İzgi
Gülay Muratdağı
Eylül Dalgalı
Suat Yüksek
Berfu Karaman

bu seferde beğen butonu gitmiş beğenemedim biri halloluyo diğeri gidiyo

bu seferde beğen butonu gitmiş beğenemedim biri halloluyo diğeri gidiyo

evet aynen bende beğenecektim yok sadece bizim konumuzda mı yoksa bütün konulardamı gitti acaba.. çok alışmışım böyle tuhaf geliyo

bu arada pritt, national geograpic ve smart shoppers kazananları açıklamış face'i kapattım o yüzden link eklemedim bakarsınız :)

iyi akşamlar ilknurun dünyasından saat kazanmışım daha elime geçmedi bekliyorum bakalım elime geçince resmini eklerim

bennn , erikli face sayfası üzerindeki onlıen sipraişten sipraiş veridiğimde kodu kullandım ve ücret ödemedim, ama 2.bir foto yüklemem ve kod kullanımım olmadı , sanırım yalnızca onlıne verilen ilk sipraişte geçerli bir durum.

Magginin ramazanda olan yarismasini kazanipta hediyesini alamayan varmi?.benim halen gelmedi de.sinir ettiler insani.hic heves birakmadilar..aylar oldu yaa

hatırlatma lütfen bunu bildiğiniz her türlü sitede yayar mısınız ?

herkese selam kızlarrrrr....bayadır yoktum (yaklaşık 4-5 gün kadarcık) düğünümüz vardı kaynım evlendi..nurtopu gibi bir eltim oldu aydındaydım o yüzden...inanılmaz yorgunum..3 gün uyumadım desem yeridir..neyse atlattık çok şükür..dün döndüm eve..bugün bir giriyim dedim..baktım kimecikler girmemiş yokluğumda..boş kalmış buralar...sayfada bir yerlere gitmeiş gelmiş anladığım kadarıyla :44:

neyse şöyle bir toparlıyım kendimi..bakayım neler kaçırmışım..neler eklenmemiş buraya bir gözden geçirip dönücem size

nurtopu gibi :))) güldüm baya kimse yokk valaa in cin top oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…