Sadece Kadınlar Kulübü üyelerine
http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=9
Kayebetme şansınız yok,
bilginiz olsun...
İlk başvuru yapan XXXX kişiye kesin verilecek ... Üye olmayanda doldurabiliyor lütfen tüm platformlarda yayabilir misiniz ?
Aynı başvuruyu www.kadinlarmatinesi.com olarak ta verebilirsiniz.
Söylemedi demeyin..
Not : Başlığı eski yerine aldık okulların açılmasını bekleyelim ....
bu seferde beğen butonu gitmiş beğenemedimbiri halloluyo diğeri gidiyo
Kızlar günaydın erikli kampanyasında resim yükledim bir kod geldi ilk online siparişinizde ilk su hediye diye , siparişi verdim kodu girdim , sayfadaki yorumlarda 3.5 değişim bedeli 10 tl de depozito verdik demişler kimisi de ilki ücretli ikincisi ücresiz demiş şimdi bi damacana suya 13.5 tl mi ödeyeceğim bu ne saçmalık hiçsipariş veren var mı aranızda bu şekilde ?
Magginin ramazanda olan yarismasini kazanipta hediyesini alamayan varmi?.benim halen gelmedi de.sinir ettiler insani.hic heves birakmadilar..aylar oldu yaa
4 agustosta kazanmistim.ama gelmedi.bu saatten sonra gekirmi bilmem
Sadece Kadınlar Kulübü üyelerine
http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=9
Kayebetme şansınız yok,
bilginiz olsun...
İlk başvuru yapan XXXX kişiye kesin verilecek ... Üye olmayanda doldurabiliyor lütfen tüm platformlarda yayabilir misiniz ?
Aynı başvuruyu www.kadinlarmatinesi.com olarak ta verebilirsiniz.
Söylemedi demeyin..
Not : Başlığı eski yerine aldık okulların açılmasını bekleyelim ....
herkese selam kızlarrrrr....bayadır yoktum (yaklaşık 4-5 gün kadarcık) düğünümüz vardı kaynım evlendi..nurtopu gibi bir eltim olduaydındaydım o yüzden...inanılmaz yorgunum..3 gün uyumadım desem yeridir..neyse atlattık çok şükür..dün döndüm eve..bugün bir giriyim dedim..baktım kimecikler girmemiş yokluğumda..boş kalmış buralar...sayfada bir yerlere gitmeiş gelmiş anladığım kadarıyla :44:
neyse şöyle bir toparlıyım kendimi..bakayım neler kaçırmışım..neler eklenmemiş buraya bir gözden geçirip dönücem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?