Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar mrb.. bi haftadır tatildeydim yeni döndüm.. bakamadım hiç foruma.. umarım güzel hediyeler kazanmışsınızdır :) bende neler kaçırdım acaba :18: ben yokken buzdolabım gelmiş, saolsun yengem almış.. keşke hepimiz komşu olsaydık da beraber bi ıce tea partisi yapsaydık :) evde benden başka içen yok... dağıttım bende çoğunu...

hoşgeldin :) bende diyorum herkes terketti forumu mazeretiniz varmış.. bizim yerimize de iç bari çok güzelmiş buzdolabında :) güle güle kullan

Son düzenleme:

hoşgeldin canım:)))) ne kadar güzelmiş,iyi günlerde kullan inşallah..ben de burada ne olduğunu tam anlayamadım..bu başlık bir yere mi taşındı ? başka yerde mi oluyor paylaşımlar acaba? kimsecikler yok diye ben de kaç gündür hiçbirşey paylaşmıyorum..sadece bakıp çıkıyorum..sorunu çözemedim ((

saol cnm.. daha iyileri sizin olsun... evet başlık buraya taşınmış, burdan devam edilecek.. ayrıca ziyaretçilere açık hale getirilmiş ki diğer türlüsü çok daha iyiydi.. neden böyle bi değişime ihtiyaç duyuldu anlamadım..

Kızlar günaydın erikli kampanyasında resim yükledim bir kod geldi ilk online siparişinizde ilk su hediye diye , siparişi verdim kodu girdim , sayfadaki yorumlarda 3.5 değişim bedeli 10 tl de depozito verdik demişler kimisi de ilki ücretli ikincisi ücresiz demiş şimdi bi damacana suya 13.5 tl mi ödeyeceğim bu ne saçmalık hiçsipariş veren var mı aranızda bu şekilde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…