Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bendee ama bugun oynadım 0 cekılış hakkı dedi anlayamadım.. aslında cokda yanlış yapmamıştım.. proseduru ne ki.. :26:

Bana genelde günde 10 çekiliş hakkı veriyor yanlış hatırlamıyosam eger, soruların cevaplarını bazılarının hıc bilemiyorum not alıyorum bulduklarımıda bi dahakine hemen yapayım diye

Çikolatalı gofret sorularından bazıları ;

*1 günde yenen Ülker Çikolatalı Gofret'leri yan yana dizersek nereden nereye yol olur?---- (istanbuldan kapıkuleye)

*Kaç günde yenen Ülker Çikolatalı Gofret sayısı dünya nüfusuna denk geliyor? ------ ( 3500 gün)

*Ocak ayında gofretseverlerimizi düşündüren soru hangisiydi? ---- ( ülker çik. ggofret olmasaydı napardm acaba?)

*Yaklaşık kaç kişi "Aşk bir yemek olsaydı Ülker Çikolatalı Gofret olurdu." diye düşünüyor?------ (400-450)

*(914.705) kişi beğendi sayfayı

*Şu an (onlarca) gofret istiyoruuum ..

*1 günde yenen Ülker Çikolatalı Gofretlerin sayısı (95 ülkenin) nüfusundan fazla!

*Bir günde yenen Ülker Çikolatalı Gofretleri dizdiğimizde Türkiye'nin doğusundan batısına (21) kez gidip gelebiliriz.

japon style gıyımı satan bi sayfa vardı.. "mine den yurtdışı cicileri"diye.. onun bi yarışmasına katılmıştık..
bugun sayfasında acıklama yapmış bi telefon goruşmesı yaptıgınıı sayfasını kapatması gerektıgını yarısmaya katılanlardan özür dıledıgını falan yazmıs.. ne dıyelım vardır onunda haklı sebeblerı.. sizede haber vermek istedim bacılar..

bu tür şahsi sayfalara hiç katılmıyorum ,bilindik firmalar olması lazım

Finansinvest - Hayata Yatırım Yap - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya

tüm mehmetler kazanmış

pritt cevap :1923

defans cevap: güneş çarpmaları

detan cevap: kolonya karıştırma

lezita cevap :1800-2200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…