Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çanakkalenin cevabı ne birde solonun sorularını cevabını biri yazbilir mii

aklımda olanları renkleri değildir: siyah
%15
emre altuğ -şevket altuğ
maydanoz dereotu selpak havluya sararak
haraşo
havlu dispenseri hepsi
9 ocak oğlak
vakıf ismi olmayan tve
maydanozları nasıl koruyabiliriz selpak havluya sararak
1982
çayın anavatanı çin
marmara gölü egede
yağlama kayseri
266. papa
semih kaplanoğlu üçlemesi olmayan un
filiz ahmet memleketi üsküp
nobel icadı dinamit
charles theron afrika
riyad -suudi arabistan
ilk alfabe orhun
gözümüzde yararttığı etki renk

Sevgili Anneler, bu mutlu an'ı hiç unutmadığınızı biliyoruz! Hikayenizi anlatın, 1 yıllık Canbebe Bebek Bezi'ni veya Canbebe hediye paketlerinden birini siz kazanın!
23 Ağustos - 23 Eylül 2013 tarihleri arasında sürecek olan yarışmaya katılmak çok kolay, sadece aşağıdaki formu doldurmanız yeterli. Yarışma sonunda ............... ve Canbebe jürisi en güzel 3 yazıyı belirleyecek ve bir kişi 1 yıllık Canbebe Bebek Bezi'nin sahibi olacak, 2. ve 3. olan yarışmacılar ise Canbebe Hediye Paketi kazanacak. Herkese iyi şanslar :)
http://www................/canbebe-yarisma

sendende Allah razı olsun arkadaşımm :)))

gerçekten buraya nazar değdi..yarışmalar hergün 3-5 mutlaka oluyor..eskiden herkes paylaşırdı ya da kazananlar açıklandı mı hemen paylaşılırdı..birbirimize şu geldi,bu geldi yazardık..hatta başka konuları da yazar uyarı bile alırdık:))) ama şimdi cidden eski yoğunluk yok..tatil bitti,işer yoğun bile olsa daha çok giren oluyordu..sadece 5-6 kişi hep burdayız..çok sessiz((((

bence çogu kişi başka yere gitti.yoksa bu iş tiryaki gibi.öle hemen bırakılmaz.benim merak ettiğim neden bizim haberimiz yok nereye gittiklerinden:)

aynen katılıyorum sana canım..gerçi bende kaçaklardan biriyim ya neyse

bir fikrin varmı burayı canlandırmak için...yoksa bizdemi çekiliş yapsak

bu arada bende son zamanlarda pek bişey kazanamadım..en son youplas tan futbol topu,arko men duş jeli (eşimin hesaptan) birde panda dondurmadan çanta kazandım gerçi dondurma verselerdi daha iyiydi :131::131: bunlarada şükür diyoruz

fairy n,n ramazanda köfte li yarışması vardı ondan mikrodalga fırın kazanmışım katılan varsa fairy sayfasından bakabilirler

yok canım sen kendini kaçak grubuna koyma bile...hepimizin işleri oluyor..ama yine de arada bile olsa girip paylaşım yapıyoruz...biz paylaşmaya devam edelim:)) bir şekilde mutlaka canlanacak:))) canlanmaz ise canlarımız sağolsun..biz bize yeteriz burada o zaman:))

nescafe formu doldurmuştuk hani..anneminki dün gelmiş,bugün de eşimin işyerine gelmiş,demek ki kampanyası hala devam ediyormuş..ayrılmaz ikili kampanyası..

bir de hatırlarmısın bilmem,yazın garanti bankasının çekilişi olmuştu ben ipod shuflle yedeklerde 9 veya 10 idim..esas kazanan ve başka yedekler olduğundan bana asla sıra gelmez demiştim..dün garantiden aradılar,esas kazananlar ve yedeklerden çok az dönen olduğundan sıra bana gelmiş,hemen mail atttılar,gereken evrakları hazırladım biraz önce götürüp verdim..evraklar elimize geçer geçmez çıkışını yapacağız dediler..oğluş akşam bu haberle havalara uçtu tabii:))) ben de bunu bekliyorum işte..ülker çukulatalı gofretten ilk hafta kazanmıştım,hemen yolladılar..superfresh 4.hafta kazananı idim,hala ses yok,bıkmadan hergün aynı mesajı yolluyorum kendilerine ama dönen yok..bir de pirelliden bileklik kazandım,henüz gelmedi..işte benden de böyle canım..

aaa çok sevindim canım..demek ki yedekte olsak bir ümit var mutlaka..güle güle kullanın..
bana süperfresh demeyin uyuz oluyorum yaa ben 1. hafta kazandım yok hala dediğin gibi cevapta vermiyorlar

aaa çok sevindim canım..demek ki yedekte olsak bir ümit var mutlaka..güle güle kullanın..
bana süperfresh demeyin uyuz oluyorum yaa ben 1. hafta kazandım yok hala dediğin gibi cevapta vermiyorlar

aaaa ciddimisin????? 1.hafta olmana rağmen gelmedi demek..ben o zaman hiç umutlanmıyım..2014 de filan gelir..evet hiç cevap vermiyorlar ama ben de üşenmiyorum hergün aynı mesajı yolluyorum belki bir gün bıkarlar da cevap verirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…