ürünü attım dedim ama dolapta duruyo , sayfalarına da şikayette bulundum birşey demediler canım sana direkt paketi mi yolladılar göndereceğiz mi dediler
şikayetimi yazıp iletişime gecerseniz sevinirim dedim..o ara tel.da sorun çıktı benim..mail göndermişler ulaşamdık başka tel. no verin ve adresinizi yazın diye..neyse tel no verdim aradılar..ürünü nerden aldığımı son kullanım tarihini ve seri nosunu sordular..sadece nerden aldığımı söyledim ..çünkü evde değildim.seri no ve son tarihi bilmiyorum evde değilim dedim..tamam dediler. biz görevli gönderip ürünü alıp inceliteceğiz dediler...1-2 gün sonra gayet şık giyimlibir bey geldi..ürünü istedi o an bazı bilgiler verdi güneşe maruz kalmış filan ama yinede inceletemek üzere aldı elinde paket getirmiş buda ülkerin size hediyesi dedi..sonrasında mail geldi..incelendi yakında inceleme raporu elinizde olur diye...
şık giyimli bir bey derken öyle güzel yazmışsın ki özendim :) neyse şimdi tekrar yazsam tuhaf kaçar ben çöpe attım dedim o kadar çamur atıp bir de dolapta mı tutuyorum deseydim :)))) bu ülker beni sevmiyo zaten yollamazlar birşey bana .. güle güle ye canım afiyet olsun
bir keresinde rufflesın içinden böyle donmuş yağ çıktı hemen fritolayı aradım çok kibarlardı hemen eve geldiler benden paketi aldılar incelemede gerçekten paketin içinde olmaması gereken donmuş yağ raporu geldi rapor geldikten sonrada bana bir kutu ruffles gelmişti
şikayetimi yazıp iletişime gecerseniz sevinirim dedim..o ara tel.da sorun çıktı benim..mail göndermişler ulaşamdık başka tel. no verin ve adresinizi yazın diye..neyse tel no verdim aradılar..ürünü nerden aldığımı son kullanım tarihini ve seri nosunu sordular..sadece nerden aldığımı söyledim ..çünkü evde değildim.seri no ve son tarihi bilmiyorum evde değilim dedim..tamam dediler. biz görevli gönderip ürünü alıp inceliteceğiz dediler...1-2 gün sonra gayet şık giyimlibir bey geldi..ürünü istedi o an bazı bilgiler verdi güneşe maruz kalmış filan ama yinede inceletemek üzere aldı elinde paket getirmiş buda ülkerin size hediyesi dedi..sonrasında mail geldi..incelendi yakında inceleme raporu elinizde olur diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?