Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Klavyesine ve parmaklarına güvenen macerasever, seni de unutmadık! Tıkla, oyuna başla! http://......./CiglikCigliga

Türkiye'nin ilk ve tek tema parkı Vialand'a 200 giriş biletinden birini kaçırma.

Çekiliş 50 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

komsunun aldgi cikolata bozuk cknca sikayet maili attm ve bu koli geldi.habernz olsun.Eki Görüntüle 807474 Eki Görüntüle 807475

canım ben de geçen hafta ülker golf dondurma ile ilgili şikayet yazmıştım facebook üzerinden , hatta ülkere de şikayet maili attım ama arayıp kusura bakmayın vs dediler o kadar , dondurmanın altına karton koymuşlar o da sanırım iyice erimiş ve dondurmanın içine karışmış yerken kaşığıma kocaman kağıt parçası geldi hala da tiksiniyorum aklıma geldikçe , ben de sinir oldum bu ne biçim bir duyarsızlık diye .. hatta ülkere çok sinirlendim birdaha bunların birşeyini almam diye ama demek ki arada paket de gönderiyorlar bana birşey gelmedi valla kuru kuru özürdilediler :)

Son düzenleme:
SUDENAZZZZ sen oğluna doğum günü kıyafeti ne kadar yaptırmıştın canım?

canım ben toplu yaptırdım kızınkiyle beraber...rüya tütü collecion facebook sayfasına yaptırdım...ama hatırladığım kadarıyla oğlanın tişörtü 35tl idi sanırım..şortunu burda bir terziye 20tl ye yaptırdım..oğlan ucuza geldi anlıycağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…