Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Detan ın cvbı A şıkkı

Defansın cvbı D şıkkı

Lezitanın cvbı C şıkkı

Çanakkale seramik perde

canım güle güle kullan harikalarr

Yaaa su çikolata kazananlar nasıl kazandı kiiii her gun oynuyorum ve son bi çekiliş kaldı 29undaa 36 dogru felan yapıyorum ama yok yok yok

şans canım ayrıca öyle 36 tane doğruya falan gerek yok..ben 10 tane doğru yapıp bırakıyordum çünkü max. günlük 10 çekiliş hakkı veriyor onada 10 doğru yetiyor..daha 2 sonuç daha var,umarım çıkarsın canım

Teşekkür ederim kızlar :) sizden de güzel güzel haberler gelir inşallah :) sudenaz ben garanti Belgesi'ne bakmak için Tv'nin kutusunu açıp garanti belgelerinin olduğu poşeti yırttım onaylanmamış doğal olarak ama ilk aşamada bilemedim inşallah garanti kapsamından çıkmamıştır kutuyu tekrar bantladık :) sanki anlaşılmayacak

hmmmm artık canım yetkili servis gelince söylersin bu şekilde diye..tv de sorun yoksa onaylarlar garantiyi..

canım,harika harikaaaaa..hepsini güzel günlerde kullan,ailecek tadını çıkartın,süper:))))

çoook tebrik ederim kazananları görebilmek gerçekten moral veriyor güle güle kullanın

defanstan kazanmışım..kendi ürünlerinimi hediye ediyorlardı? bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…