Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar adwin diye bir uygulama çıkmış. bana da arkadaşım gönderdi ben 250 mb internet kazandım. referans kodu ile üye olunuyor.
isterseniz; yZZf2onP16 kullanabilirsiniz. internet, sinema biletleri, yemek indirimleri falan veriyorr.
bilginize..

Lezitadanda kazanmışım yaşasın..bu arada lezita doğru
cevap a dı sanırım şu 9.5-11.5 saat olan.........detan yada defansın sabunlu su ile yıkamaktı..kolay gelsin..

Ayna Programı :: Web Sitesine Hoşgeldiniz ::

ben birleşik arap emirlikleri yaptım ama sizde bir kontrol edin isterseniz

kız var ya çok şanslısın he bi bakıyım dedim cevap verdim kayıt yaptırıcaktım bi bilgisayardan gün içinde bi kere kayıt yapabilirsiniz diyo ben o linki açınca senin cevap filan tekrar kayıtlandı googledan baktım birleşik arap emirlikleri çıkıyo gerçekten

Ayna Programı :: Web Sitesine Hoşgeldiniz ::

ben birleşik arap emirlikleri yaptım ama sizde bir kontrol edin isterseniz

ben sanki daha önce girmişiö gibi kaydıınız daha önce alınmıştıur yazdı

dyonun sen hangi renksin yarışması var hani...ay çok güldüm:))) ben nasıl okuduysam artık,her hafta 5 kişiye ipad 1, kişiye renkli çerçeve sanıyordum..meğersem her hafta 5 kişiye renkli çerçeve,sonunda 1 kişiye ipad varmış!!!!! ben de ne kadar bonkörler diye seviniyordum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…