Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende lezitadan 2 tane kazanmışım bilerek katıldım çok istemiştim tekine oğlanın oyun hamurlarıyla oyun hamuru kalıplarını koyucam diğerinede iplerimi iğnelerimi makasımı dikiş çantası yapıcam yani

g bankasından arıyolar sureklı esımın hesabından yapmıstım banda soylemıyolar ne oldugunu hedıye kazanıncamı arıyolar kart ıcınmı??

Ve yarışmamız başladı!
Ürünün markasını doğru tahmin eden kişiler arasından yapılacak çekilişle, 50 TL değerindeki hediye çeki sahibini bulacak!
Sonuçlar 19:00'da sayfamızdan duyurulacak. Herkese bol şans!

gittigidiyor sayfasında..herkes birşeyler atmış..ben de içlerinden seçip atmayı düşünüyorum.

Küçük bir mutfağa sahipsen dolap kapaklarında açık renkler kullanarak daha geniş ve _ _ _ _ _ _ _ _ bir mekan sağlayabilirsin.

çanakkalenin sorusu ama cevap olarak aydınlık yazınca kabul etmiyor. 2.harf y olan başka ne olabilir?

ah ahhh... pembe Porsche benim olmalıydı..:45:. daha bugün tek tek sevmiştim magnum çubuklarımı... :4:

Küçük bir mutfağa sahipsen dolap kapaklarında açık renkler kullanarak daha geniş ve _ _ _ _ _ _ _ _ bir mekan sağlayabilirsin.

çanakkalenin sorusu ama cevap olarak aydınlık yazınca kabul etmiyor. 2.harf y olan başka ne olabilir?
aydınlık yazdım bende kabul etti... bi daha denesene bakalım

off herkes kv den çeker ben kb dan...
konser mi ne varmış, akşam oraya gelin dedi aradı.. çocukların ikisi de yeni iyileşti ishal,kusma,ateş...
daha yeni iyileştiler,tekrarlar şimdi,akşam soğuk olur gelmeyim dedim...
hee otur sen evde otur dedi kapattı teli adam..
töbe yarabbim ya.. bi de böle şeylerle uğraşıorum

selam kızlar gelemiyorum buraya çok halsizim ve yorgun doğumumada aşağı yukarı 10 günüm kaldı diğer kızımda biliosunuz daha küçük onla uraşmakdan yorgun uykusuz duşuyorum hepinizi sefiorummmm yarışmalara gelince katılmıyorum hiç tad almıyorum artık zaten kazanamıyodum heves kalmadı

Back
X