Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba kızlar :3: Tekrar aranızdayım :46: düğünüm oldu çok şükür çok güzel geçti , tatilimizi de yaptık geldik :21: Sizler nasılsınız görüşmeyeli :kkk:

Merhaba kızlar :3: Tekrar aranızdayım :46: düğünüm oldu çok şükür çok güzel geçti , tatilimizi de yaptık geldik :21: Sizler nasılsınız görüşmeyeli :kkk:

walla biz sana epey kızgınız :47:
bi iki çekiliş yapıpta düğün altınlarınla bizi tatile götürmediğin için :51::54:

slm kızlar buda benim az önce gelen veet paketim :34: herkese bol kazançlı haftasonları :16: :16:

$VEET TÜRKİYE.webp

Yarışma Programı:

-27 Eylül 2013 – 7 Ekim 2013 arasında;

-Facebook’ta yarışma fotoğrafının altına #nerdeoeskibayramlar hastagini kullanarak, twitterda #nerdeoeskibayramlar hastagini kullanarak 140 karakteri geçmeyecek şekilde bayramları anlatınız.

Facebook veya twitterdan paylaşılan Yarışma fotoğrafını paylaşınız veya retweet ediniz.Yarışma sonlanana kadar duvarınızda tutunuz.

-8 Ekim-10 Ekim arasında;

-Jürinin seçtiği 10 hikayeden biri Facebook’ta halk oylamasına kalacaktır.

www.facebook.com/jollytur
https://twitter.com/JOLLYTUR

canm şu yüz agdasını denersen haber ver nasıl bişi olduguna daire.. fiyatı çok pahalı alıptan hayal kırıklına ugrarım diye almıyorum :1:

canım o benim işime hiç yaramıycak..bir arkadaşıma vericem..ben kaşımı bile zor çıkartıyorum kalınlaşsın diye :) anlıycağın köseyim ben :1: ama bantları sağolsun annem burdaydı denedi hemen..çok güzel alıyorlar..ben makine kullanıyorum ama bunlarda çok pratik :34:

Back
X