Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/femturkiye

Yarışmamız başladı! Pembe elbisen veya ayakkabın ya da aksesuarınla çektiğin fotoğrafı bizimle info@femturkiye.com'de paylaş, yapacağımız albümde en beğenilen 5 fotoğraftan birisi senin olsun, Limango'dan hediye çeki kazan! En beğenilen fotoğraf sahibi 250 tl. hediye çeki kazanacak, ayrıca katılımcılar arasından 10 kişiye de ürün seti hediye edeceğiz

Bu tarz şeylerle hiç canını sıkma zaten seni bilen bilir bilmeyenede anlatmak onların dedikleriyle üzülmek saçma kazanan herkes kampanyacı olacak değil. Tadını çıkart hediyenin müthiş birşey şansın daim olsun

sevimlikedim tebrik ederim hediyeni güzel günlerde kullan o insanların yazdıklarınada üzülme boşverhakkınla kazandın sen umarım bizlerrde ipad kazanırız bende çok istiyorum masaüstü benim pc evrene güzel msjlar gönderiyorum umarm benimde dilegim olur.ya bide banada tanımadıgım bisürü kişi arkadaslık gönderiyo sıkmaya başladılar;( yeni eve taşındıgımızdan beri net bağlanmadı annemlerden giriyodum ama artıkçok sık giremiyorum cepten zor oluyo link te paylaşamıyorum neyse çok konuştum boll hediyeli günlerrrrr

https://www.facebook.com/lansinoh.anne.bebek

emziren anneler,bebek bekleyen anne aadayları için..hergün 1 anneye manual pompa hediye..

Bugünkü konumuz " EMZİRME DÖNEMİNDE BESLENME VE BEBEKLERDE EMZİRME DÜZENİ ". Uzman bebek hemşiremiz Seda Aslan bugün bu gönderinin altında aşağıdaki konulara ilişkin soracağınız soruları yanıtlayacak.Ayrıca bu haberi bugün kendi sayfasında paylaşan takipçilerimiz arasında 1 Lansinoh Affinity Manuel pompa hediye seti çekilişi yapılacak!

tbr ederim darısı bize hiç takma öyle insanları ,bu yarışmalarda öyle insanlar varki takaslar, oyunların hilesini çözüp her hafta kazanıp kul hakkına girenlerrrr ,kazanamayınca böyle hırs yapıp öyle saldırıyorlar işte . bende kazanınca hiç sayfadan yazmam teşekkürümü sayfadan özel mesajla iletirim en güzeli böyle hiç kimseyle muhatap olmadan seni ödül sahibi yapan firmayla irtibat kurman en güzeli. iyi günlerde kullan .

Son düzenleme:
aaa evet eşimden kazanmışım..oysa yaptığımı bile hatırlamıyorum :44: bir arkadaşıma yapıyordum hergün ona çıkmamış,ama ona götürücem

ben de gelen tüm çikolataları dağıttım evde 5-6 tane kaldı , hem oğlum adına hem kendim adına kazanmıştım .. Dağıttıkça Allah devamını yolluyor gerçekten :) bu ay çok bereketli geçti kızlar adwin den bir sürü şey kazandım hem kendim hem eşim adına , hatta eşe dosta hediyeler bile aldık gelen hediye çekleriyle , yedigün boyner çeki veriyor 50 tl onlardan da kazandık maaşallah , faiy , activex hediye paketleri de geldi .. akıllı telefonu olanlar ipad ,ipod,tablet pc sahibi olanlar mutlaka kursun , google play ve i tunes içerinde uygulama var indirip mail adresi ile kayıt yapıyorsunuz ,sonra da kampanyalara tıklayıp anketleri falan yanıtlıyorsunuz , ben kampanyaları paylaşırken twitter dan da paylaşım yapıyorum + 4 çekiliş hakkı daha veriyor , sanırım bu yüzden de kazançlı çıktık , hiçbirşey kazanamıyordum çoğu şeyden , adwin ilaç gibi geldi :) gerçi çoğu kampanyasından kazandığım için artık yenilerini bekliyorum siz de katılın mutlaka benden tam not aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…